φιλε μου δεν χριαζοταν να κανης τοσο κοπο γραφοντας ολα αυτα στη σιρα. εγο απλά προσπαθο απο τιν αρχι να διξο οτι το θεμα εχει καταντισι λιγο ιστερια και πεσατε ολη να με φατε. ξαναλεο οτι προσοπικη μου γνομι σαν γονιος εινε οτι με το παιδη μας παμε στο σχολιο στιν πεδικι χαρα στιν πλατια να πεξη σε μια εκδρομι. ποτε δεν πιρα τα πεδια μου να γυρναο τους καφενεδες και τα μπαρ. επισισ σαφος και εχις δικεομα να διασκεδασις, αλλα τοσα χρονια δεν σε πηραζε η καπνιλα? εγω απο τοτε που ηρθα ελλαδα μια ολα μες το ντουμανι ητανε και φανταζομε ετσι θα ιταν και πριν. ξαναλεο να απαγορεφτη σε κλιστους διμοσιους χορους αλλα να ιπαρχουν και χοροι για μας. περσι ιμουν σιην καλιφορνια 3 μινες και εκι απογορεβετε παντου αλλα τα αμαξηα εινε όλα τεραστια και βγαζουν πολους ριπους τα τροφιμα και τα κρεατα ολα μεταλαγμενα και ο κόσμος που πεθενη απο καρκινο εινε παρα πολις κι ομος τους ενοχλη το καπνισμα στο παρκο.
οπος ειπε κι ενας φιλος μερικες σελιδες πισο αυτο ινε ι αρχι πολλον απαγορεφσεον που ερχονται. οι αροματικοι υδρογονανθρακες και τα εορουμενα σοματιδια να ξερης οτι εινε εξισου καρκινογονα. οταν θα απαγορεφσουν και τα αμαξηα τοτε να δω τι θα λετε. ευχομαι να εχης παντα ιγεια και να χερεσε τιν ικογενια σου
Αυτα τα λινκ δες τα και εσυ φιλε Τελιδη που εχεις και παιδιά και εκτίθονται στον καπνο του τσιγαρου σου:
ειπα φιλε μου ποτε δεν καπνιζο κοντα στα παιδια. στο σπιτι μονο εξο στο μπαλκονη
|