Θέμα: Ts Forum -4-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-09-09, 10:35
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή έχεις ψάξει τα πάντα και δεν έχεις βρει άκρη, θα τολμήσω να σου πω ενα περιστατικό.
Δεν θα το ελεγα αλλιως, μιας και δεν ξερω πόσο σχέση μπορει να έχει, αλλα... απλα για να δεις και αυτο...

Παρόμοια ένδειξη εβγαζε στο Punto του αδερφου μου και βγαινανε off τα trc, vsc κτλπ.

Βρηκαν τι ειχε και το φτιαξανε. Του ειπαν πως ειχε χαλασει και χρειαζοταν αλλαγή "η βαλβίδα του stop η οποία βρίσκεται πίσω απο το πεντάλ του φρένου"...

Ξαναλέω... δεν γνωριζω αν εχει καποια σχέση με το δικό σου προβλημα ή τι σκατα είναι αυτη η "βαλβιδα του στοπ"... αλλά είπα μηπως να κοιταζες και εκεί πισω απο το πενταλ, απλα ίσως για να αποκλεισεις και αυτο το ενδεχόμενο... Ειχε να κανει δλδ κατι με το πατημα του πεντάλ του φρένου και τα μπλιμπλίκια που ενεργοποιούνται (vrc κτλπ) όταν πατούσες το πενταλ...
δεν νομιζω να εχει σχεση αλλα τι να πω..θα το κοιταξω κ αυτο..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπαμπη εκανα μια προχειρη ερευνα και βρηκα αυτο εδω. Εμφανιστηκε σε μια Celica TS, το ιδιο μοτερ εχετε.

http://toyotaownersclub.com/forums/i...howtopic=88181
Αυτο ακομα το διαβαζω μπας κ μπορεσω κ βγαλω καποιο νοημα..Σε ευχαριστω Δημητρη για τον χρονο σου!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gio911 Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εμενα μου αναψε τα ιδια λαμπακια (engine - trc - vsc ) το πηγα σε ενα φιλο που εχει διαγνωστικο και μου ειπε οτι ειναι δευταιρεβων αισθιτηρας αερα αλλα απο που δεν ξερει και επισης πιεση abs.Μου εσβησε τα λαμπακια που αναβαν και απο τοτε δεν ξαναναψαν και το μονο που εκανα ειναι οτι καθαρισα τον εσθιτηρα που ειναι μετα το φιλτρο πριν τον σωληνα εισαγωγης
θα ψαξω να βρω τον κωδικο βλαβης που εβγαλε και θα σου πω
λογικα εννοεις τον AFM τον οποιο κ εχω αντικαταστησει με καινουριο..ο κωδηκος P0410 εαν θυμαμαι καλα σημαινει δυσλειτουργια ροης αερα..
Απάντηση με παράθεση