Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-09-08, 18:35
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μακη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω με αυτα τα λεφτα παντος δεν κανεις δουλεια.

Εγω σκεψου πως μονο για πηγη ειχα δωσει 350e.Πιστευω πως και εσυ απο εκει πρεπει να ξεκινησεις να παρεις μια καλη πηγη η οποια να συνδεεται με ενισχυτες και να εχει και εισοδο για να μπορεις στο μελλον να συνδεσεις το carpc σου.Μετα σιγα σιγα και οποτε εχεις μπορεις να βαλεις και ηχεια και ενισχυτες και woofer και και και.......αλλα το να τα βαλεις αυτα χωρις πηγη δεν αξιζει και ειδικα αμα σκεφτεσαι το θεμα carpc.

Οσο αφορα την μαμα πηγη οτι και να κανει ο φιλος σου δεν θα εχει την ποιοτητα ηχου που θα εχει μια aftermarket πηγη.Οσο για το tripcomputer εγω το πρωσπαθησα να το κρατησω με μια πατεντα που ειχα κανει αλλα συνδεσα λαθος ενα καλωδιο και το εκαψα.Βεβαια δεν με πολυαπασχολισε γιατι το μονο που ηθελα απο το tripcomputer ηταν η θερμοκρασια και η ωρα και ετσι πηγα και πηρα μια συσκευη που δειχνει θερμοκρασια εσωτερικη και εξωτερικη ωρα εχει χρονομετρο και επισης ειναι και βολτομετρο και με βολεψε μια χαρα.

Το tripcomputer για να το βγαλεις πρεπει να τραβηξεις και να βγαλεις τους αεραγωγους που εχει απο κατω και μετα εχει αν θυμαμαι καλα δυο βιδες μεσα απο αυτους που τις ξεβιδωνεις και με λιγη δυναμη τραβας το tripcomputer προς τα εξω για να ξεκουμπωσει.Οταν αποφασισα να φτιαξω το carpc αρχικα ελεγα και εγω να βαλω την προσοψη απο το profacelift αλλα απο την toyota μου ειπαν οτι δεν ταιριαζει.Βεβαια αργοτερα καποιος γνωστος ηλεκτρολογος μου ειπε πως ταιριαζει μια χαρα και οτι αυτος σε μερικα corolla αυτο ειχε κανει.Τωρα τι να σου πω.Παντος δεν ειναι δυσκολο να το κανεις.

Τελος για το τι ηχεια και τι ενισχυτες εχω μπορεις να δεις πας στο γκαραζ και να δεις.Εκει τα εχω γραψει ολα αναλυτικα.Καλη επιτυχεια στο project σου ευχομαι.
Απάντηση με παράθεση