Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
civic vti:Σιγουρα ts είναι μπροστά από vti  αλλά δεν νομίζω να περνιούναι και σαν σταματημένα.Προσοχή στα vti σε καρότσα EG γιατί είναι πανάλαφρα κοντά στον τόνο και πολύ απλά ξυρίζουν,ειδικά από στάση...
astra με group n:Αν και δεν γνωρίζουμε specs του αυτοκινήτου,τι να λέμε τώρα...
mini cooper s:Αν ήταν το κομπρεσσοράτο θα έπρεπε να του ανοίγεις και όχι να σε φτάνει(Δύσκολα μεν αλλά του ανοίγεις).Λογικά πέτυχες το τουρμπάτο που είναι αλλού σε επιδόσεις σε σχέση με το κομπρεσσοράτο
leon fr:Το καινούριο ή το παλιό?
leon cupra:Εδώ μου τα χαλάς λίγο...Θα πρεπε να ψυλλαστείς ότι ακόμα και άστρωτο να ήταν τέτοια διαφορά παίζει πολύ δύσκολα.(Ο οδηγός του λεόν αλλάζει με τους αγκώνες και κάνει και ταριφατζίδικες αλλαγές 1η σε 3η,3η σε 5η,κ.λ.π.  για να βγει τέτοιο αποτέλεσμα...).Επέτρεψε μου να έχω άποψη σε αυτό το αυτοκίνητο καθώς έχω δει ο ίδιος(και όχι έχω ακούσει,μου είπαν κ.λ.π.) να ρίχνει σε s2000 από ρεπρίζ 1,5 με 2 αυτοκίνητα περίπου στο χιλιόμετρο.Μη θεωρήσεις ότι πέφτω να σε φάω στα λέω σε φιλικό τόνο!
Πάντως όπως και να χει συνέχισε να χαίρεσαι την αυτοκινητάρα σου παντού και πάντα...Α και καλή συνέχεια με την βελτίωση της ts σου.
|
το civic ηταν τετραπορτο,μοντελο 98-99 σιγουρα vti κ ηταν μετατροπη(το εψαξα)κ τα πραγματα εγηναν οπως τα ειπα!!
το astra 1400 πρεπει να ηταν....
mini cooper s :δεν ξερω τι ηταν κ αφου δεν καναμε καλο ανοιγμα δεν ξερω κ τι θα γινοταν!
leon fr:το παλιο ηταν αλλα νομιζω δεν εχει σημασια..ιδια δεν ειναι??
leon cupra:κ εδω οπως τα ειπα εγηναν.δεν ημουν μες στο αμαξι του για να ξερω τι ακριβως γινοταν..αυτο που ξερω ειναι οτι ημουν 1 με 2 αυτοκηνιτα πισω του!
απορω πως μπορεις κ με αμφιζβητεις.ξερεις ποιος ειμαι εγω?πλακα κανω

συζητηση κανουμε κ δεν υπαρχει λογος για νευρα!
αλλο ειναι που με καιει τωρα..με πατισε ταριφας,ναι καλα διαβαζεται ταριφας!ειχα παει κορινθο για μια δουλεια του αδερφου μου κ στον δρομο για τον γυρισμο ερχεται κ μου κολαει ενα ταξι mercedes,κατεβαζω κ εγω τεταρτη κ περιπου μεχρι τα 200 πιγεναμε μαζι.απο κει κ περα αρχισε να εξαφανιζεται...το χηροτερο ειναι οτι ηταν με κλιστα παραθηρα οπωτε κ με κλιματισμο κ με +3 ατομα ενω εγω +1!για να μου φυγει ετσι θα πρεπει να ηταν 300 αλογα