Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikcarina
Ειναι ωραια να αφηνεις πισω σου 4-5 κοροτσες ενα V-tec ή μαλλον ηδονη θα το ελεγα!!! Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης, ερχομουνα προς Θεσσαλονικη απο το δρομο της Καβαλας πριν το Τιταν στην ανηφορα που εχει, πηγαινα με 110 περιπου και ερχεται και κολαει πισω ενα Honda, δεν δινω σημασια μεχρι τη στιγμη που κατεβαζει και το ακουω να ουρλιαζει, χωρις να χασω χρονο κατεβαζω 4η τον αφηνω να περασει και αρχιζω να το δινω... Το αποτελεσμα ειναι στην κορυφη της ανηφορας να εχω 180χλμ και αυτος να ειναι αρκετα πισω... 
|
ρε συ nikcarina νομιζω οτι εχεις κανει λαθος..το hondaki που πατησες μαλλον το 1600 θα ηταν με τα 125 ειναι μεγαλη η διαφορα που του ερηξες για να ηταν το vti!η εκφραση σκηλιασμενα v-tec νομιζεις οτι εχει βγει τυχαια?αποτι ξερω το δικο σου ειναι 145 οποτε το θεορω αδυνατον να πατησεις vti κ με την διαφορα που ειπες οσο κουλαδι κ να ηταν ο οδηγος του honda..δεν θελω να υποτιμεισω το αμαξι σου corolla εχω κ εγω κ θελω να ειμαστε παντα μπροστα αλλα μην υποτημαμε κ τα vti γιατι οπως ξερουμε ολοι μας πανε μαμιοντας εκτος κ αν το σηγκεκριμενο ηταν σπασμενο αλλα κ παλι,ποσα μουλαρια θα του ειχαν ψωφισει?Αυτη ειναι η γνωμη μου κ την λεω ΦΙΛΙΚΑ παντα κ μακαρι να εισαι παντα μπροστα
Να πω τωρα κ ενα δικο μου περιστατικο..
χθες το βραδυ σηναντησα στον δρομο(στην κατακολου,για οσους ξερουν)ενα audi tt καμπριο κ αποτι καταλαβα πρεπει να ηταν το απλο με τα 150 γιατι ηταν μεγαααααααλο το παπουτσι που εφαγε