Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Ποιό φιλαράκι σου δουλεύει εκεί;
Ο Γιάννης με το Starlet το Glanza ή ο Μίλτος;
Αν είναι ένας από αυτούς, ρώτα τον για τον Πάνο με την TS και το Accent με τις χρυσές ζάντες. Τους ξέρω από τότε που πρωτοπήγαν σε αυτό το συνεργείο (εκεί πίσω στο '92 - '93).
Για τις βίδες αυτές, για να μην τα ξαναγράψουμε, κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις ένα ολόκληρο θέμα με πληροφορίες γι' αυτές.
Για τον αισθητήρα αέρα που λες, είναι λίγο δύσκολο να το διαπιστώσει κάποιος από μακριά τι έχει. Αλήθεια, πόσα km έχει το αυτοκίνητο; Μπορεί να τα έχει "παίξει", αλλά από την άλλη, μπορεί και έχει κοπεί το κολάρο που πάει από το φιλτροκούτι στην πεταλούδα.
Αλήθεια, με τι καθάρισες το AFM; Έχε υπ' όψη σου ότι ο καθαρισμός του είναι δουλειά που θέλει προσοχή και όχι αγαρμποσύνες. Και βέβαια, δεν είναι αιώνιο, έτσι; Κάποια στιγμή, ειδικά αν έχεις και πιο ελεύθερο φίλτρο, θα παραδώσει πνεύμα...
Περισσότερα, μπορούμε να πούμε από κοντά κατά τον καφέ που λέγαμε....
(Έχω τον τρόπο μου να δελεάζω, έτσι;  )
Πάνος.
|
λοιπον οπος ειπα για τον καφε ειμαι μεσα..τα παιδια που λες τα κσερω αλλα δεν εχω κ πολλα πολλα συγκεκριμενα με τον γιαννη με τον σταρλετ εχουμε μια κοντρα γιατι εκτος του οτι ειναι λιγο περιεργος θελει ντε κ καλα να με πατησει..το αυτοκηνιτο εχει 78000χλμ.εχω βαλει κ ελευθερο φιλτρο κ εχω κανει καπου 3000χλμ με αυτο,τωρα αν ο προηγουμενος ηδιοκτητης ειχε βαλει κ αυτος κατι.δεν το κσερω γιατι εγω το πειρα εντελος μαμα!το AFM το καθαρησα με σπρει επαφων..κ το κολαρο που λες το εχω κειταξει,ειναι μια χαρα!
α..!κ το φιλαρακι μου που δουλευει εκει λογικα δεν το ξερεις..εχει παει κανα χρονο εκει.πιο πρην δουλευε στην τουοτα κ εχει ενα χιουνται ς κουπε φτιαγμενο...