Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Μπάμπη, αν το συνεργείο που λες είναι αυτό που είναι σχεδόν δίπλα από το συνεργείο της Subaru-Hyundai, τότε, μάλλον είναι καλή ιδέα να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλο συνεργείο.
Άσε που αν ο ιδιοκτήτης του σου είπε τέτοια ωραία μαργαριτάρια, μπορώ να καταλάβω και το λόγο που όποτε έχω περάσει από έξω, δεν υπάρχει ούτε ένα αυτοκίνητο μέσα.
Τι να σου πω; Κουράγιο. Γιατί το μοτέρ της TS είναι αρκετά καλό, αλλά θέλει σωστή συντήρηση.
Και αρκετοί άλλοι, θα σου πουν πως με καθημερινό σκίσιμο, αλλά και με αρκετά χιλιόμετρα σε πίστα, δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Η ζωοποιός διαφορά; Η συντήρηση. Καθώς και κάποια "μικρά" μυστικά του κινητήρα (όπως οι "βίδες του lift"), τα οποία τα ξέρουν λίγοι άνθρωποι και ακόμα λιγότεροι είναι αρκετά ευσυνείδητοι ώστε να αποτρέψουν τη ζημιά με προληπτική συντήρηση και να μην επιδιώξουν τη επισκευή μεγάλης βλάβης που είναι πιο προσοδοφόρα.
Η λεπτομέρεια που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως ένας κινητήρας που έχει τη δυνατότητα να περιστρέφεται στις 8000 σαλ και να αποδίδει περισσότερους από 106hp/lt, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έχει τις ίδιες απαιτήσεις συντήρησης με έναν που τελειώνει στις 6200σαλ αποδίδοντας 75hp/lt.
Όσο για τις TS, λαδάκια και φιλτράκι κάθε 7500km και ο κινητήρας θα συνεχίζει να προκαλεί απλόχερα το χαμόγελο για πολλά-πολλά χιλιόμετρα...
Καλές διαδρομές και καλή διασκέδαση.
Πάνος.
|
πανο,ναι αυτο το συναιργειο λεω..δεν πηγαινω το αμαξι μου εκει απλα ειχα παει να το βαλω στο τεστερ.(το μηχανημα που διαβαζει τον εγκεφαλο)τα σερβις,λαδια φιλτρα κ μπουζι τα κανω μονος μου πλεον,για τις βαριες δουλειες θα το πηγαινω διπλα απο αυτον γιατι δουλευει ενα φιλαρακι μου εκει(
συνεργείο της Subaru-Hyundai)!μπορεις να μου πεις για αυτες τις βιδες που λες γιατι δεν εχω ιδεα..κ κατι ακομα,στο μηχανημα που το εβαλα μου εβγαλε βλαβη στον αισθητηρα αερα..τον καθαρησα αλλα παλι μου αναψε το τσεκ!το εχω αρκετο καιρο ετσι κ η ποδοση του αυτοκηνιτου νομιζω ειναι ιδια!λες να θελει αλαγμα?