Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-05-08, 01:14
Το avatar του χρήστη DxL
DxL Offline:

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 236
DxL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gourtz Εμφάνιση μηνυμάτων
για να βγει το μπουτον πρεπει να βγει το καπακι πανο κατο απο το τιμονι , η κονσολα η μπροστινι που ειναι οι αεραγογοι κτλ + να βγει το ραδιο σιντι και το πλαστικο ολο αυτο που ειναι το ρολοι το μπουτον και πηγαινει πανο απο το κοντερ. δυσκολο δεν ειναι εχεις μονο βιδες και το φισακι εχει αν τηιμαμε καλα μια βιδα κ μια φισα. τωρα ενας δευτερος τροπος ειναι να βγαλεις το ραδιο σιντι και να κοιτακσει δεκσια εκει που ειναι το μπουτον απιο μεσα πος κουμπονει αν εχει βιδα κτλ με κανενα φακο κανενα καθρεφτακι και να το βγαλεις οποτε μολις βγει ξεκουμπονεις τη φισα περνας το καινοργιο κ εισαι οκ
Καλησπέρα γείτονα gourtz (μένω κι εγώ Πατήσια)...

Οχι, δεν βγάζεις το πλαστικό κάτω από το τιμόνι, απλά το ξεκουμπώνεις για να έχει λίγο αέρα. Βγάζεις το πλαστικό πάνω από το κοντέρ, που περιέχει και το ρολόι. Τα κατάφερα σχετικά εύκολα, αν και συμβουλεύτηκα και κάποιον που ήξερε πρώτα...

Έχει 2 βίδες το μπουτόν που το κρατάνε. Αν κι εγώ πίστευα οτι θα τα κατάφερνα να το αλλάξω από την τρύπα του ραδιοφώνου,ι νομίζω δεν βγαίνει με τίποτα από εκεί. Δεν βγαίνει κάν το βίσμα γιατί βρίσκει πίσω σε ένα σίδερο που έχει.... Αλλά και να έβγαινε, οι βίδες είναι το μανίκι μετά, και αμά σου πέσουνε....