Ωρα να πώ και τις πρωσοπικές μου εμπιερίες πλέον.
Ενεργοποιήθηκα στο Tellas Zisto στης 31/12. Ημουνα χωρίς τηλέφωνο απο τις 29/12. Απο το πρωί μέχρι το βράδυ της ενεργοποίησης, είχανε λειτουργήσει όλα σταδιακά. H Tellas δίνει ΕΩΣ 12Mbit/sec. Εχοντας την εμπειρία απο το ADSL -με το οποίο ήμουνα υπερευχαριστημένος- και αφού ενεργοποιήθηκε και ο γείτονας μου στο ίδιο δίκτυο και είδα καλά στοιχεία, είπα να προχωρήσω κι εγώ.
Το modem ακόμα δεν έχει κλειδώσει κάτι πολύ φυσικό θα έλεγα (μιας και ουσιαστικα πάνω στο pc το έχω απο 04/12. Πάραυτα, την πρώτη μέρα που μπήκε το modem επάνω ξεκίνησα με ADSL σύνδεση στα 7,6 Mbit/sec. Χθές το βράδυ η γραμμή είχε φτάσει στα 9,2 Mbit/sec. Θα έλεγα αρκετά καλά. Το Download βρισκότανε στα 800-900Kb/sec (επίσης πολύ ικανοποιητικά). Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο....... Απο την στιγμή που έβαλα το modem επάνω..... δεν είχα ούτε 1... ΟΥΤΕ 1 disconnect!!!!! Και όλα αυτά με πολύ χαμηλό (δυστυχώς) SNR Margin και ΄πολύ μεγάλο Attenuation :-( !
Σε πρώτη φάση λοιπόν, πολύ ευχαριστημένος γενικότερα απο την Tellas. Ελπίζω να συνεχίσει χωρίς προβλήματα.
Υ.Γ. Οσο αφορά την τηλεφωνική γραμμή, πεντακάθαρη και χωρίς κανενα πρόβλημα.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|