Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-02-07, 11:00
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 281
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω ένα καλό άνοιγμα με GOLF GT. Πρίν από 2 εβδομάδες πήγαινα για Λαμία. Λίγο πρίν από τα διόδια της Τραγάνας, είμαι με τη TS. Έχω μέσα γεμάτο τεπόζιτο και συνεπιβάτη (περίπου 105 κιλά) σύν δείγματα/καταλόγους στο πόρτ μπαγκάζ, επειδή πηγαίναμε σε εταιρία για παρουσίαση υλικών αυτοματισμού.
Είμαι στη δεξιά λωρίδα με 4η και 140 χλμ. Ξαφνικά σινειδητοποιώ οτι το GT έχει έλθει σε απόσταση αναπνοής από το πίσω προφυλακτήρα μου και ανάβει φώτα, και μάλιστα έχει έρθει πολύ πλακωμένο.....
Δέν φέυγω από τη αριστέρη, ούτε και ανοίγω ταχύτητα, το GT κάνει απότομο ελιγμό δεξιά με φανερές διαθέσεις για κόντρα και άνοιγμα και φτάνει σχεδόν δίπλα μου με πολύ θ'ορυβο. Με την άκρη του ματιού μου βλέπω οριακά τον μπροστινό του προφυλακτήρα στο πλάι.
Και εκεί αρχίζει το πλάκωμα....
Άμεσα κατεβάζω για να μπώ στο LIFT και πάμε.... Γέμισμα 3ης, δίπλα μου, γέμισμα 4ης δίπλα μου....
Φτάνοντας στο τέλειωμα της 4ης, καρφώνω 5η γεμίζω-γεμίζω χωρίς να κοιτάω τίποτα, γεμίζω 6η.... δέν υπάρχει τίποτα αριστερά-δεξιά, το αμάξι ανεβάζει ταχύτητα πάρα πολύ καλά. Κοιτάω πίσω και βλέπω το GT να είναι σε μιά απόσταση περιπου 100 μέτρων και όσο προχωράω να μεγαλώνει η απόσταση. Κοιτάω και το κοντέρ μου και δέιχνει περίπου 235 χλμ.....

Μετά και φτάνοντας στα διόδια ήρθε στη διπλανή σειρά και έκανε το κινέζο, ούτε γύρισε να κοιτάξει...

Το GT άνοιγε αρκετά καλά μάλλον έως και τα 190 χλμ μετά δέν μπόρεσε να ακολουθήσει.....
Την επόμενη φορά που θα ανοίξει με TS πιστεύω οτι θα είναι πιό συνετός.