Σημερα γυρνωντας απο Αργυπουπολη τρακαρα στην πλατεια της Ηλιουπολης (28 Οκτωμβριου).Ημουνα στην Ελ.Βενιζελου (ειχα Stop) και βγαινοντας σιγα σιγα στην πλατεια (που παντα γινεται χαμος σε αυτο το σημειο) περιμενα μπροστα για να μπω σε αυτη.Βλεποντας οτι η δεξια λωριδα της πλατειας ηταν αδεια ξεκιναω να μπω σε αυτη και καθως εμπενα ενας τυπος απο την αριστερη λωριδα της πλατειας χωρις να βγαλει φλας στριβει δεξια,τον βλεπω κοκαλωνω αλλα στριβοντας μου εφαγε τον προφυλακτηρα μπροστα και αριστερα.Πιο κατω σταματησε και πηγα και εγω.
Κατεβαινω κατω και αρχισε να μου λεει γιατι ξεκινησα αφου εχω Stop και οτι γκαζωσα αποτωμα και αλλα τετοια.Ηρεμος εγω τον ρωταω γιατι δεν ειχε αναψει φλας οτι θα βγει απο την πλατεια και γιατι προσπαθησε να στριψει δεξια απο την αριστερη λωριδα.Η απαντηση του ηταν ''βλεπεις κανεναν να αναβει φλας'' τοτε του εξηγω οτι οταν βγαινεις απο την πλατεια αναβεις φλας και η απαντηση του ηταν ''δηλαδη δεν παραδεχεσαι οτι παραβιασες Stop?'' του λεω οτι το Stop το παραβιασα αλλα ειχα περασει απο αυτο και ειχα αρχισει να μπαινω στην δεξια λωριδα αρα του λεω οτι στο τρακαρισμα φταιμε και οι δυο.Τοτε μου λεει οκ και οτι αυριο να παω να του κανω δηλωση αλλα του ειπα πως εφταιγε και αυτος και τοτε μου πεταξε το κορυφαιο.Ειμαι ο συνταγματαρχης Καζικας.Μολις το ακουσα αυτο τρελαθηκα.Λεω τι λεει ο τυπος.Τσιτωσα και του ειπα οτι θα καλεσουμε την αστυνομια να καταγραψει το συμβαν.Μολις του το ειπα αυτο αρχισε να μου λεει ''δεν πα να καλεσεις και τον θεο τον ιδιο ειτε φτες ειτε δεν φτες θα πληρωσεις''.Τρελαθηκα ακομα περισσοτερο και αρχισα να του λεω και εγω τα δικα μου.Μετα μου πεταξε το αλλο καλο ''Θα σου παρω λεφτα ακομα και για τις ωρες που με καθιστερησες''.Αφου κρατηθηκα και δεν το βουτιξα ηταν τυχερος.Μολις του ειπα οτι ολα αυτα που ειπε θα ζητησω να σημειωθουν στην δηλωση της αστυνομιας αρχισε να μου λει οτι ποτε δεν ειπε τετοια πραγματα και οτι μου ειπα πως ειναι συνταγματαρχης απλα για να μην νομιζω πως ειναι κανενας χαζος.Μολις αρχισα να τσιτωνω και εγω και να του τα χωνω ηρεμησε λιγο.
Μετα απο καμια ωρα ηρθε και ο πραγματογνωμονας την ασφαλιστικης μου και κατεγραψε το συμβαν και μετα απο δυομιση ωρες και η αστυνομια (αν ειναι δυνατον,α ρε Ελλαδα).Το καλο ειναι οτι στην εκθεση της αστυνομιας ο τροχονομος εγραψε οτι το τρακαρισμα εγινε μεσα στην πλατεια και οτι αυτος εχει χτυπημα στην δεξια πλευρα του οχηματος ενω εγω μπροστα και αριστερα οπως και πραγματι ειχε γιναι.Αυτο πιστευω να με βοηθησει να βρω το δικιο μου αν και ξερω οτι φταιω και εγω για το τρακαρισμα.Αυτο που θελω ειναι η ευθυνη να δωθει και σε αυτον και σε εμενα.Εφαγα πολυ κρυο αλλα δεν μπορουσα να αφησω αυτον τον καραγκιοζη να λεει τα δικα του.
Επισης σημερα ηταν η τελευταια μερα που ισχυε το συμβολαιο μου και μολις το καταλαβε ο τυπος ειχε παει απο πανω απο τον αστυνομο οταν συμπληρωνε τα στοιχεια και το κοιταζε ολη την ωρα.Αλλα αυτο που παραδεχτηκα στον τροχονομο ηταν οτι μολις του συστηθηκε σαν συνταγματαρχης ειπε οτι δεν ειναι ανθρωπος που κανει διακρισεις και οτι αλοι ειναι ισοι.Μολις το ακουσε αυτο ο μαγκας τσιτωσε λιγο.
Το μονο που εχω να πω ειναι ενα μεγαλο μπραβο στους υψιλοβαθμους την πατριδας μας που το πρωτο που κανουν ειναι να σου θυμισουν οτι εχουνε βισματα και οτι θα σε βαλουν στη θεση σου (προσωπικη μου αποψη θα μου 3ΚΛ@Ν3 τα @ρχΙδΙ@ (συγνωμη αλλα ειμαι τσαντισμενος)).Ενα μεγαλο μπραβο στην ΕΛΛΑΣ που περιμεναμε επι δυομιση ωρες.Και τελος ενα πραγματικο ΜΠΡΑΒΟ στον τροχονομο που χαρακτηριστηκα ειπε ''εγω εχω φαει τα χρονια μου στο σωμα και το μονο που ξερω ειναι να κοβω το καρπουζι ακριβος στη μεση''.
Ελπιζω να βγαλω ακρη και θελω να σας ζητησω συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα και για καποιες φρασεις που χρησιμοποιησα.
|