Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|

10-04-13, 17:33
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγω λεω για κοντρα και οχι για βολτα..gayδες!!

10-04-13, 17:54
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
|
ban  ακου geyδες 
|

10-04-13, 19:35
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
|
κοντρες??? αυτα ειναι πραγατα του διαβολου ...αλλωστε του αργου η μανα δν εκλαψε ποτε... που τα βρισκω ο ατιμος.... 

10-04-13, 19:49
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
κοντρες??? αυτα ειναι πραγατα του διαβολου ...αλλωστε του αργου η μανα δν εκλαψε ποτε... που τα βρισκω ο ατιμος.... 
|
Ατιμούτσικο θα σηκώσεις πίεση για να τα βάλεις με τον πιλότο, για αυτό έβαλες την αγγελία :P
|

10-04-13, 19:52
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Ατιμούτσικο θα σηκώσεις πίεση για να τα βάλεις με τον πιλότο, για αυτό έβαλες την αγγελία :P
|
τον πιλοτο δν χρειαζεται τραβαω κολαρο απο το κουλερ και τον παω μια βολτα ατμοσφαιρικος... 

10-04-13, 20:16
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
τελος οι αναφορες για κοντρες !!!! ή υπονοουμενα !!
παρατηρηση πρωτη και τελευταια !!!

10-04-13, 20:29
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Για ποιο λογο?

10-04-13, 20:48
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Συζήτηση για κόντρα ή τυχόν υπονοούμενα που θα ξαναειπωθούν στο παρόν topic, και γενικά στο forum, άμεσο μόνιμο ban, άνευ νέας προειδοποιήσεως...
Και πείτε με όπως θέλετε...
Τυχόν "βύσματα" που μπορεί να κατέχουν μερικοί εδώ μέσα με το ΔΣ του forum, προσωπικά μου είναι αδιάφορα...
Επανειλημμένα έχουμε κάνει συστάσεις για την ορθή συμπεριφορά σας εντός του forum, αλλά φαίνεται πως μας γράφετε κανονικά, και δε σέβεστε το χώρο που σας φιλοξενεί...
Όποιος έχει αντίθετη γνώμη από τα λεγόμενά μου, να τη γράψει εδώ, και όχι με pm, γιατί θα δημοσιεύσω εδώ τη συζήτηση...
Ο νοών νοείτω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 10-04-13 στις 22:02.
|

02-08-13, 16:48
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
ενα πατημα που ειχα κανει πριν απο καιρο αλλα δεν το ειχα γραψει.. ηταν πρωι και πηγαινα στη σχολη ησυχα ησυχα και ειχα βγει απο κηφισο και περιμενω στο φαναρι για να στριψω πετρου ραλλη . αναβει το φαναρι και ξεκιναω στριβω δεξια και μου ερχεται απο αριστερα σφινα ενα peugeot 207 rc και βλεπω ενα τυπα μεσα ολο ιστορια , παταω μια δευτερα και κολαω πισω του ( παρατηρω οτι εχει εχει στρογγυλη αποληξη αντι για μια διπλη που εχουν κανονικα ) και αφηνω γκαζι , μολις αφηνω εγω αυτος παταει και παταω και εγω απο 3000 στροφες . δευτερα μεχρι 7 τριτη μεχρι 7 η διαφορα μεταξυ μας ειναι ιδια . μετα εκοψα γτιατι επρεπε να στρειψω για θηβων και αυτος πηγαινε πανω απο τη γεφυρα.
specs . peugeot 207 rc 1600cc 175 hp turbo 20+ ροπη +τελικο που φανικε
|
 |
|
 |

06-08-13, 00:48
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Συζήτηση για κόντρα ή τυχόν υπονοούμενα που θα ξαναειπωθούν στο παρόν topic, και γενικά στο forum, άμεσο μόνιμο ban, άνευ νέας προειδοποιήσεως...
Και πείτε με όπως θέλετε...
Τυχόν "βύσματα" που μπορεί να κατέχουν μερικοί εδώ μέσα με το ΔΣ του forum, προσωπικά μου είναι αδιάφορα...
Επανειλημμένα έχουμε κάνει συστάσεις για την ορθή συμπεριφορά σας εντός του forum, αλλά φαίνεται πως μας γράφετε κανονικά, και δε σέβεστε το χώρο που σας φιλοξενεί...
Όποιος έχει αντίθετη γνώμη από τα λεγόμενά μου, να τη γράψει εδώ, και όχι με pm, γιατί θα δημοσιεύσω εδώ τη συζήτηση...
Ο νοών νοείτω...
|
Συγνώμη, κιόλας που επεμβαίνω και αναστατώνω τη θερινή ραστώνη, αλλά έχω την εντύπωση πως φάσκετε και αντιφάσκετε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
|
Άποψή μου είναι πως και μόνο η ύπαρξη του συγκεκριμένου νήματος, αλλά και ο τίτλος του, αποτελούν παραβίαση των κανονισμών.
Εκτός αν το να βαφτίζουμε την κόντρα, κοντρούλα - ανοιγματάκι - πατηματάκι κλπ, κλπ και να σφυράμε αδιάφορα σημαίνει πως δεν υπάρχει και το "πρόβλημα" της παράβασης των κανονισμών...
Τώρα, βέβαια, δεν είναι η συγκεκριμένη και η μόνη περίπτωση, αλλά δεν είναι της παρούσης...
Ο λόγος που έγραψα τα παραπάνω δεν είναι ότι με απασχολεί η ιστορία των δημοσιεύσεων κοντρών κλπ (εδώ άλλοι δηλώνουν ευθαρσώς ότι παρανομούν, παραποιούν δημόσια έγγραφα και άλλα τέτοια ωραία και δεν τους γίνεται ούτε μία σύσταση), αλλά η διακριτική μεταχείριση που είναι πρόδηλη και ενίοτε αρκούντως ενοχλητική για τα υπόλοιπα μέλη.
-
Η συνέχεια θα δείξει...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,92803407 seconds (87,30% PHP - 12,70% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|