Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

19-02-09, 12:19
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
καταρχήν αν κατάλαβα καλά τα λάστιχα είναι αυτά που έχει από τη μάνα του πάνω?επιπλέον τα έχεις φορεμένα τόσα χρόνια.τι περιμένεις?άλλαξε λάστιχα,άλλαξε και τακάκια και μετά ξανασίγκρινε
|

19-02-09, 22:35
|
 |
|
|
Περιοχή:
ASPROPIRGOS
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φίλε μου να είσαι σίγουρος ότι θέλεις λάστιχα εγώ πριν 6 μήνες πήρα το αμάξι και είχε 13000 χιλ. τα λάστιχα ήταν του2004 δηλ.4χρονον τι σημένη ότι είναι καινούργια?το αμάξι δεν σταματαγε και δεν ξεκιναγε με τίποτα.το ABS και το TRC δούλευαν υπερορίες εγώ τα άλλαξα άμεσος και ησύχασα.
|

20-02-09, 17:24
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
τελικα με πεισατε...... !!!!!! Θα αρχισω να ψαχνω για λαστιχα+ζαντα 17αρα....καλυτερα να τα αλλαξω το χειμωνα μου ειπαν κ οχι το καλοκαιρι...ισχυει????

20-02-09, 17:31
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ετσι όπως ειναι η κατασταση στα λάστιχα σου καλυτερα να τα αλλαξεις το συντομότερο δυνατόν, δεν πα να χιονίζει καλοκαιριάτικα... 
|

21-02-09, 14:00
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
παιδες καλησπερα !!!Σορρυ που ποσταρω εδω αλλα διαβασα πολλα link μεσα στο site για τα λαστιχα+ζαντα αλλα δεν εβγαλα ακρη. επειδη το ψαχνω να αλλαξω λαστιχα+ζαντα συντομα τι μου προτεινεται ??? ζαντα 17αρα θελω να βαλω....για normal χρηση γυρω στα 600 ευρω διαθετω....παιζεις να βρω με τοσα λεφτα η μπα????? τι μου προτεινεται.....

21-02-09, 14:58
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
600Ε ζαντολάστιχα? Μόνο μεταχειρισμένα κ αυτά ψιλοτελειωμένα...Για καινούρια υπολόγισε από 1200-2000 ανάλογα την ποιότητα.
Αν μιλάς μόνο για ζάντες ή μόνο λάστιχα στα λεφτά αυτά όλο κ κάτι θα βρεις....
Θα μπορούσες να βρεις μια ζάντα σε καλή κατάσταση μεταχειρισμένη έως 400Ε κ να βάλεις κ ένα αποδεκτό λάστιχο στα 600Ε, ώστε να μην φτάσεις σε πολύ υψηλά ποσά...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18410897 seconds (78,28% PHP - 21,72% MySQL) with 33 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|