Μπορεί η μείωση της αποδοσης φρεναρισματος να οφείλεται στο οτι επειδή μειωνεται το παχος στο τακάκι πιάνει χαμηλότερα το πενταλ, οπότε θελει μεγαλύτερη δύναμη στο πατημα και φυσικα εχοντας συνηθισει αλλιως μου κακοφαινεται, μαλλον αυτο φταιει, γιατι δεν ειναι και λογικο να αλλαζω τα τακακια στα μισα τους! να ελεγα εχουν και φτηνα......θα πηγαινα πασο, αλλα τα ρημαδια ειναι πανακριβα αυτα της Toyota! μου φαινεται τα Sumitomo κατω απο την μιση τιμης τους εχουν! εμένα τώρα έχουν περισσότερο ψαχνο απο αυτα στις φωτος! αυτα ειναι τα προηγουμενα που ειχε επάνω όταν αγόρασα την corolla τον Φεβρ.2008. Σήμερα έκανα έλεγχο και τελικά το νυχάκι είναι ελάχιστο στις μπροστινές δισκόπλακες οπότε εφόσον δεν είναι και στραβές δεν είναι ώρα τους ακόμα, και οι πισω εχουν λιγάκι. Αλλά είδα και τα πισω τακάκια να είναι φαγωμένα, όχι σαν τα μπροστινά αλλά αν είναι να μπω στην διαδικασία αλλαγής υγρών φρένων θα αλλάξω και τα πίσω τακάκια (35 ευρω ειχαν αλλωστε απο Toyota) γιατί επειδή στις δαγκάνες πιάνει το χειρόφρενο είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα αλλάξεις χωρίς να αδειάσεις τα υγρά! (για να μπουν τα εμβολα μεσα δλδ). Τα μπροστινα τακακια τελικα ειναι περισσότερα φαγωμένα απ' όσο νόμιζα αλλα την παλευουν μερικες εδβομάδες ακόμα. Δλδ καλύτερα να τα αλλαξω μέσα στο Καλοκαιρι μπρος-πισω και υγρά. Για τα πίσω πρεπει να βγαλω μια ζαντα να σιγουρευτω ποσο υλικό εχουν ακομα γιατι απο έξω δεν βλεπω καλά!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-07-12 στις 08:39.
|