Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 231
καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.το μοτερακι που σας ελεγα το 2tg το εβαλα.αυτο που ζητουσα εγω το κανει.την δευτερα το βραδι ομως ημουν σταματημενος στην κινηση και ηρθε και μου την καρφωσε ενα τρολει απο πισω.στεναχωρεθηκα πολυ,εχει στραβωσει προφυλακτηρας πισω δεξι φτερο το πορτ παγκαζ λιγο και εσπασε το κωλοφαναρο.επισεις εχει βουλιαξει η λαμαρινα που παει πανω στον ουρανο.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 361
τι να σε πω ρε κυρ?
παρατα τα παντα, κανε 10 ευχελαια, μεσα στο οχημα, εξω απο το οχημα, στο σπιτι, στη δουλεια, στον δρομο, στο 5χ5 γηπεδακι, γιατι συναρμολογουμενος θα εισαι σε λιγα ετη.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 921
Καλα καλα κοροιδευετε εσεις...
Πειτε μου κατι αν ξερετε.
Θελω να παραγγειλω τα λαστιχακια του καπω.
Τα παρακατω ειναι ιδια?
Αν οχι ποιο ταιριαζει σε εμας?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 457
Μια ερωτηση προς τους ξενιτεμενους Αγγλους:
Ειναι κανεις κοντα στο "dunstable, Bedfordshire" για να με εξυπηρετησει σε κατι αν χρειαστει? Αν ναι στειλτε μου παρακαλω pm να δουμε τι μπορουμε να κανουμε. Ευχαριστω.