Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-05-07, 19:53
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τωρα τι να πω ρε Κυριακο?Εγω δεν γουσταρω να ασχολουμαι καν με το αθλημα.Επειδη εσυ τρεχεις και σπας τα ποδια σου οπως λες μαζι με τους αλλους για να "ανεβει" το κλαμπ στην λιστα της καταταξης πρεπει εγω να ερχομαι να σε βλεπω?Εγω προσωπικα και τελευταιοι να τερματισουμε την σεζον αυτη δεν με νοιαζει και δεν με απασχολει!Και γιατι παρακαλω σπας τα ποδια σου?Παραπονο ειναι αυτο?Να μην το κανεις αμα δεν σου αρεσει!

Το θεμα δεν ειναι να τερματισουμε πρωτοι τα θεμα ειναι να περνατε καλα και οχι να σκοτωνεστε μεσα στο γηπεδο,εσεις το εχετε παρει πατριωτικα το θεμα γιατι εχετε τρελα με το ποδοσφαιρο εγω να μιλησω ντομπρα?ΣΤΑ ΑΡΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ρε φιλε στην τελικη,εχω δειξει οτι ενδιαφερομαι για το κλαμπ σε αλλες εκδηλωσεις που γουσταρω να βοηθαω,οταν κατι δεν μου αρεσει,ΟΧΙ δεν θα το κανω με το ζορι.

Ευχαριστω πολυ.
Παλιά 04-05-07, 20:26
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 921
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Καταρχην δε μιλησα οπως ειπα προσωπικα για εσενα αλλα αυτο το "ΣΤΑ ΑΡΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ρε φιλε στην τελικη" εμενα με προσβαλει!

Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι και το ποδοσφαιρο ειναι μια εκδηλωση του κλαμπμαςτην οποια πρεπει να στηριξουν ολοι και μεχρι τωρα δεν στηριζει κανείς εκτος απο 5-6 ατομα.
Ναι παιζουμε γιατι το γουσταρουμε αλλα επειδη ειμαστε και κλαμπ θα θελαμε μια φορα να παιζαμε μπροστα στους φιλους μας. Μπορεις να το καταλαβεις αυτο? Και κανενας να μην ερθει δε θα παιθανουμε κιολας αλλα Ειναι πολυ σημαντικο να εχεις καποιον να σε χειροκροτησει για μια καλη ενεργεια.
Τελος,
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-07, 00:30
Το avatar του χρήστη labros_k
labros_k Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 Facelift
Περιοχή: Zωγράφου
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 261
labros_k είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6 Εμφάνιση μηνυμάτων
να μιλησω ντομπρα?ΣΤΑ ΑΡΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ρε φιλε στην τελικη
με αυτόν τον τρόπο δεν μιλα ντόμπρα αλλα τέλος πάντων...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-07, 03:28
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπον επειδη και πολυ το κουρασαμε το θεμα ζητω συγγνωμη αν το πηρες προσωπικα γιατι δεν πηγαινε προσωπικα σε σενα Φιλε Κυριακο αυτο που ειπα.Το ειπα γιατι ειναι δικη μου γνωμη,απλα το συγκεκριμενο θεμα δεν με απασχολει ΚΑΘΟΛΟΥ.

Αν οπως λες θελεις να σε χειροκροτησουν για την προσπαθεια σου πηγαινε και ζητα το απο αυτους που ηθελαν να συμμετασχουν στην ομαδα,στον παγκο και σε οσους ερχοντουσαν για κερκιδα,αυτοι ενδιαφερθηκαν και αυτοι θα σας χειροκροτησουν.Εγω ξαναλεω δεν ασχολουμαι με το αθλημα και δεν προκειται να ασχοληθω αλλο!

@Λαμπρο,ετσι νιωθω και ετσι απανταω ΝΤΡΟΜΠΡΑ εγω.Δεν εχω να κρυψω τιποτα απο τα αισθηματα μου.Στο κατω κατω δεν εθιξα κανεναν,δημοκρατια εχουμε και ειπα την δικη μου γνωμη.Απλα σεβαστειτε την με οποιες αντιφασεις καλοδεχουμενες και επικριτεες.
Παλιά 05-05-07, 09:51
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Δύναμη Σεβασμού: 351
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχουν δίκιο ο Γιάννης και ο k-labros φίλοι μου και όσο ποιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε όλοι τόσο καλύτερα…….. Είμαστε ένα ξεχωριστό club και αυτά που σε όλα τα άλλα θεωρούνται αυτονόητα σε εμάς είναι περιττά….. Είμαστε το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα του Ελληνικού τρόπου σκέψης ότι δηλαδή εδώ υπάρχουν μόνο δικαιώματα και απαιτήσεις και όχι υποχρεώσεις……. Όταν γίνεται εκδήλωση που μας ενδιαφέρει παίρνουμε μέρος, όταν δεν μας ενδιαφέρει αδιαφορούμε και ταυτόχρονα αν έχει καιρό να γίνει εκδήλωση που να πληρεί τα προσωπικά μας γούστα κάνουμε παράπονα ότι δεν γίνονται εκδηλώσεις (γιατί όποιες δεν μας αρέσουν προσωπικά απλά για μας δεν υπάρχουν) …… γκρινιάζουμε για κάτι και όταν το club το οργανώσει μας αρκεί και δεν δηλώνουμε συμμετοχή ενώ αν μετά από καιρό το προτείνει κάποιος κάτι το ανεπίσημο βγαίνουν όλοι και δηλώνουν συμμετοχή…….. το θέμα είναι να κάνουμε πράγματα για να περνάμε εμείς προσωπικά καλά και η προβολή του club είναι κάτι που μας αφήνει παγερά αδιάφορους….. δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιοι αγωνίζονται για αυτό που λέγετε club (και βασικά στους περισσότερους δεν λέει απολύτως τίποτε η προηγούμενη λέξη), δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιοι έχουν αφιερώσει χρόνο και κόπο για να οργανωθεί κάτι σωστά με σκοπό να περάσουν καλά ΟΛΟΙ και φυσικά αδιαφορούμε για το αν θα ακυρωθούν εκδηλώσεις πριν καν ανακοινωθούν λόγο έλλειψης συμμετοχών αλλά εμείς έχουμε έτοιμα τα άτομα τα οποία θα κατηγορήσουμε……. Όταν έχουμε ένα πρόβλημα απαιτούμε να υπάρχει το site για να βρούμε απάντηση (ή να πουλήσουμε κάτι ή να αγοράσουμε κάτι ή να έχουμε υπεύθυνο μαγαζί με εκπτώσεις ή…… ή…….) αλλά όταν μας ζητάνε 20 ευρώ το χρόνο για να συντηρηθεί όλο αυτό μας βγαίνει αυθόρμητα μια αντίδραση……. Εγώ προσπαθώ να συμμετέχω σε όλες τις εκδηλώσεις είτε με ενδιαφέρουν προσωπικά είτε όχι γιατί πολύ απλά με ενδιαφέρει το CLUB και ότι του κάνει καλό με κάνει χαρούμενο. Και ομάδα cricket να κατέβαζε το club θα πήγαινα γιατί πολύ απλά κάνει καλό στην προβολή του club και δείχνει την έμψυχη δυναμικότητά του και θα συνεχίσω να το κάνω χωρίς να περιμένω ούτε μπράβο αλλά ούτε να αλλάξω τον τρόπο σκέψης όλων των υπολοίπων. Βέβαια δεν μπορώ να μην απογοητεύομαι όταν δεν βλέπω συμμετοχή αλλά αυτά έχει η αθάνατη Ελληνική νοοτροπία (σ.σ. τα «φρύδια» του καθενός έχουν μετατραπεί σε εγκυκλοπαίδεια). Ετσι έχουμε μάθει και έτσι θα είμαστε μια ζωή και στο φινάλε αν δεν μας αρέσει κάτι απλά δεν είναι δουλειά μας για να το κάνουμε (….. και είναι σίγουρα δουλειά κάποιου άλλου). Αν δεν αρχίσει η λέξη COROLLA CLUB να μας λέει κάτι όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι θα είμαστε και όλο και λιγότερες ευκαιρίες θα έχουμε για να περνάμε καλά όλοι μαζί γιατί πολύ απλά χωρίς συμμετοχές δεν μπορεί να γίνει τίποτε.

Υ.Γ. 1 όλα τα παραπάνω δεν είναι σε καμία περίπτωση μομφή για τα δύο άτομα που αναφέρω στην αρχή αυτού του post γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι είτε συνειδητά είτε όχι εκφράζουν τον τρόπο σκέψης πολλών εδώ μέσα και εκεί είναι το πρόβλημα

Υ.Γ. 2 Δεν είχα σκοπό να θίξω κανένα προσωπικά και θα προτιμούσα αν τα παραπάνω «άγγιξαν» κάποιον και αισθάνεται ότι πρέπει να απαντήσει να τα σκεφτεί πρώτα λίγο καλύτερα και να έρθει μια Παρασκευή να συζητήσουμε τις όποιες αντιρρήσεις του αποκοντά για να σταματήσουμε σε κάποια φάση να χαλάμε αυτό το topic.

Υ.Γ. 3 χθές στην συνάντηση μιλούσα με ορισμένα μέλη και είχαν λογικές απορίες η λύση των οποίων βρίσκεται στο παραπάνω post. Όπου και να πάμε και ότι και να προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε (εκδρομή, εκπτώσεις, συνεργασίες….) το πρώτο που μας ρωτάνε οι υπεύθυνοι είναι εύλογα το για πόσα άτομα μιλάμε. Αν λοιπόν δεν ξέρουμε αυτήν την απάντηση από πριν δεν μπορούμε να κανονίσουμε τίποτε (και για οικονομικούς αλλά κυρίως για λόγους άνεσης και καλοπέρασης πρέπει να οργανωθεί πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε κάτι γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να πάς Κυριακάτικα σε ένα μαγαζί 10 αυτοκίνητα και να απαιτήσεις να εξυπηρετηθείς άμεσα και σωστά). Δεν μπορούμε λοιπόν να μαντέψουμε τα γούστα του καθενός και το τι τον ενδιαφέρει ώστε να συμμετάσχει και τι όχι. Αν δεν αρχίσει ο καθένας από εμάς να ακολουθεί το club και σε πράγματα που δεν τον ενδιαφέρουν άμεσα προσωπικά δεν θα υπάρξει ποτέ στάνταρ απάντηση στο παραπάνω ερώτημα και φυσικά αυτό θα μας κάνει να μην γίνουν ποτέ πράγματα που μπορεί να μας του αρέσουν και προσωπικά……….

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-07, 13:49
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 371
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ πολύ απλά θα πω πως όταν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι, το στηρίζει στο σύνολο του και όχι μόνο σε ότι του αρέσει προσωπικά ή όχι. Σε κάθε άλλη περίπτωση για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να περνάει καλα, ανεξάστητα από το πως λέγεται το club ή αν υπάρχει club.

Για εμένα το club είναι ένα μικρό αντίγραφο μιας κοινωνίας, ενός συνόλου, στο οποίο έχεις δικαιώματα αλλά έχεις και υποχρεώσεις. Αυτό είναι το όλο θέμα._

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-07, 14:09
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 921
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Όπως μου ειπε και ο φιλος Κ-Labros το Σαββατο στο γηπεδο επιασε τοπο το παραπονο μου και πάνω απο 15 ατομα παρακολουθησαν τον αγωνα μας.
Ειναι πολυ σημαντικο οχι μονο να μετεχεις σε ενα κλαμπ αλλα και να το στηριζεις οπου και οπως μπορεις.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-07, 14:23
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 394
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G Εμφάνιση μηνυμάτων
αλλά όταν μας ζητάνε 20 ευρώ το χρόνο για να συντηρηθεί όλο αυτό μας βγαίνει αυθόρμητα μια αντίδραση……. Εγώ .
Παιδιά δεν φέρω γνώμη επι του θέματος γιατί δεν θέλω να έρθω σε καμία αντιπαράθεση με κανέναν. Τονίζω απλά την παραπάνω πρόταση του Μιχάλη και λέω πως τουλάχιστον τα παιδιά που ασχολούμαστε με την ομάδα χαλάμε γύρω στα 30 Ευρώ τον μήνα ο καθένας, μόνο για να πληρώνουμε την προπόνηση και τους αγώνες της ομάδας. Είναι όμως κάτι που ποτέ δεν έχουμε σκεφτεί και ούτε θα διανοηθούμε ποτέ μας. Τα 20 Ευρώ είναι αστείο ποσό ετησίως και δεν χρειάζεται συζήτηση και αναφορά.
Παλιά 07-05-07, 15:23
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Δύναμη Σεβασμού: 371
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ελεγα να μην απαντησω, αλλα βασικα θα ηθελα τελικα να εκφρασω την αποψη μου γιατι ειναι διαφορετικη απο αυτες που εχουν ακουστει μεχρι τωρα! Και συγκεκριμενα βρισκεται καπου στη μεση απο αυτης του Γιαννη και του Μιχαλη!
Προσωπικα δεν μου αρεσει που ορισμενες φορες ως επιχειρημα χρησιμοποιειται "η προβολη του κλαμπ" , μου ακουγεται σαν να ειμαστε καμια εταιρια και ψαχνουμε πελατες! Ειμαι στο κλαμπ απο την δημιουργια του σχεδον και παντα το βλεπαμε σαν παρεα! Προτιμουσαμε να εχουμε 15 μελη-φιλους παρα απλα 100 μελη! Και βεβαια με αυτη τη λογικη οτι εκδηλωση καναμε την καναμε γιατι γουσταραμε να συμμετασχουμε σαν δραστηριοτητα! Και βεβαια καλοδεχουμενη ειναι η οποια προβολη! Αλλα με ενδιαφερει να προβαλομαστε σαν παρεα και οχι σαν ενα απροσωπο κλαμπ! Μεχρι τωρα το εχουμε καταφερει ως ενα βαθμο...
Προσωπικα εγω στην μπαλα παω γιατι μου αρεσει να βλεπω, και γουσταρω και τα παιδια που παιζουν, αναγνωριζω τον χρονο που σπαταλουν, αλλα ξερω πως και κανεις να μην πηγαινε παλι τα παιδια θα επαιζαν γιατι απλα το γουσταρουν, δεν το κανουν απο υποχρεωση! Πανω απ ολα ειναι μια παρεουλα που γουσταρει να παιζει μπαλα και μεσα απο αυτο προσπαθει και να φερει μια διακριση στην ευρυτερη "Παρεα" μας που ειναι το κλαμπ. Ετσι και σε ολες τις εκδηλωσεις! Τα δικαιωματα και οι υποχρεωσεις μας πρεπει να ειναι σε προσωπικο επιπεδο και οχι προς το κλαμπ! Ακομα και την συνδρομη δεν μας υποχρεωνει κανεις να τη δωσουμε, οποιος θελει την δινει και απο εκει και περα ο καθενας αποφασιζει κατα ποσο θα ασχοληθει η οχι η θα συμμετασχει η οτιδηποτε! Ετσι ειναι και ετσι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι για μενα. Για να μεινει ανθρωποκεντρικος ο χαρακτηρας της "Παρεας" μας!

το μέλλον όμως?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-07, 17:35
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τς τς τς τς τς

ας ρωτησω κατι γιατι γινοντε ολα αυτα τωρα που παμε για την κουπα? γιατι στις αρχες δε εγιναν αυτα? τι εχετε παθει ρε σεις? σαν παιδια κανουμε...
θυμαστε οταν η εθνικη ελλαδας σηκωσε το 2004?
στα πρωτα παιχνιδια ποσοι ελληνες πηγαν ισπανια?
ποσοι ελληνες πηγαν στα τρια τελευταια παιχνιδια? ειχε γεμισει ελληνες η ισπανια...
τεσπα ανοιγουμε αλλη κουβεντα και δω μιλαμε για το καρτ...
και μιας και ειπα καρτ....
στις πιο πολλες συναντησεις καρτ κανουμε κοντρες τα διοικητικα μελη του club...
αν δεν τσακωθω στις στροφες με το νικο και καποιους αλλους δεν γινεται παιχνιδι...
δε θα επρεπε να γινοταν και απο αλλους αυτο?

δεν θελω να πιεσω καποιους να ερθουν με το ζορι...
ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΜΩΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ CLUB.
πουντα?
γιατι?
το ιδιο πραγμα γινεται και με τις εκδρομες.....
γιατι αυτη η ελειψη ενδιαφεροντος?
ξαφνικα?

λοιπον η κουβεντα ξεφευγει και θα παρακαλουσα πολυ να μην συνεχιστει αλλο η κουβεντα...
τουλαχιστον εδω!!!
σας παρακαλω πολυ....

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla Club Kartday Slobo ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2 05-02-08 14:38
Corolla Club Kartday 12 Fanis ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 5 05-12-07 12:24
Corolla Club Kartday Slobo ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 13 06-07-07 02:04
Corolla Club Kartday Slobo ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 16 08-03-07 20:27
Corolla Club Kartday bluechris Γεγονότα 0 22-02-07 21:37

Page generated in 0,26334310 seconds (84,35% PHP - 15,65% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com