Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 165
φιλε τσεκαρε την αντλια σου!!! τα μπουκωματα σημαινουν καυσιμο-αερα(δυσαναλογια) αν εχεις και σκασιματακια σημαινει ρευμα! καθαρισε το λαμδα σου και τσεκαρε και αντλια βενζινης. στο προηγουμενο αμαξι μου ακριβως το ιδιο συμπτωμα (σαν να μπουκωνε μεταξυ 3-4000 στροφες και μετα εκανε κανα δυο κλωτσιματα και φορτωνε) ηταν αντλια βενζινης! αλλα αλλο αμαξι εκεινο βεβαια!
αν εχεις σκασιματακια τσεκαρεις μπουζια-μπουζοκαλωδια!
Δύναμη Σεβασμού: 215
Tα εχω τσεκαρει ολα ρε παιδια.δεν ειναι απο αισθητηρες.το μονο που σκεφτομαι ειναι καποιος πολλαπλασιαστης να υπολειτουργει και να μου κανει τετοια κολπα η ο αιθητηρας στροφαλου που δεν ειδα.
Κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι οταν ειναι κρυο το αμαξι το πρωι και βαλω
μπροστα και ξεκινησω αμεσως μου κανει πολυ αισθητα μπουκωματα στα χαμηλα σε σημειο πολυ εκνειριστικο.μολις δουλεψει 2 λεπτα ολα σταματανε.
Δύναμη Σεβασμού: 215
Τελικα με τις ζεστες φανηκε το προβλημα.το αμαξι απο χαμηλα μεχρι 3500 στροφες δεν τραβαει και χτυπαει πυρακια.το προβλημα ειναι λιγοτερο στα πρωινα λογο χαμηλοτερης θερμοκρασιας.
Χαλαει καθολου ο αισθητηρας για πυρακια η μπορει να ειναι κατι αλλο?
μπορω να τον μετρησω?