Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
Επιτελους μπορεσα πηρα τηλεφωνο τον χαρο και τον ρωτησα..
Στην Πατρα μου ειπε οτι υπαρχουν 2-3 δυναμομετρα με καλυτερο αυτο του κωστανταρα!Τωρα πως μετραει κτλ δεν ξερω,αυτα θα μας τα πει ο Γιαννης ο παντογνωστης των δυναμομετρων 
Το κακο ειναι οτι παίρνει πολλα(50 ευρω) και κανει και ενα πατημα!Μου ειπε ο χαρος οτι θα μιλησει μαζι του για να γινει κατι καλυτερο..
Αντρεα το οτι θα μετρηθεις και εσυ ειναι πολυ καλο και σε ευχαριστω!
Εγω θα μπορω μετα τις γιορτες και μεχρι τοτε μπορει να εχουμε βρεθει και απο κοντα για δουμε πως θα το κανουμε..
|
Μπαμπη οπου και αν πατε απλα πειτε για την μαρκα των δυναμομετρων για να μπορεσουμε να βγαλουμε μια ακρη!!!
Το οτι θα μετρηθει και ο Αντρεας αυτο κανει την κατασταση πιο ξεκαθαρη....
Οσο αφορα την τιμη τα 50 ευρω ειναι μια λογικη τιμη που παιρνουν τοσο ολοι....Μην κοιτας τα 25 του MAIKON ηταν special offer!!!
Τωρα για το ενα πατημα που λες ειναι δυσκολο!ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ 2 πατηματα κανουν αλλα και αν οχι θα του πειτε να το πατησετε 2 φορες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
ΕΛΕΟΣ δεν ειναι τιποτα τα 2 πατηματα....το δεσιμο πιο πολυ ωρα τους τρωει!!!
Εξαλλου και 50 ευρω για 20 λεπτα που διαρκει περιπου κατα μεσο ορο ειναι καλο μεροκαματο!!!
Χρηστο (Roy-D) εχανες απο 1800 Focus??? Απο αυτην την κηδεια??Εισαι σιγουρος???Το δινει 125 αλογα μαμα και αν βγαζει και τοσα.....