Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Οσο αφορα το αμαξι σου Αννιβα μια χαρα αλογα εβγαλε στο 1.5 και ροπη αφου ειναι 1600 αλλα οτι τουρμπιζει τοσο ψηλα με τετοια μεγαλη επικυνδυνα συμπιεση κατι γινεται!
Λυστε το θεμα του lag και μετα βαλε μεγαλυτερη τουρμπινα που θα σου επιδεινωσει την κατασταση!
Το χταποδι μηπως οφειλεται για το lag??? 
|
ειμαστε σε ενα συνεχες ψαξιμο!ισως φταει που οι βαλβιδες εισαγωγης δακρυζαν λιγακι και δεν ειχα καλη συμπιεση!εστειλα το καπακι για να τις τριψουν ξανα!ισως φταει intercooler καθως οταν το ειχα αγορασει ελεγε μεχρι 300 αλογα!ισως...δεν ξερουμε ακομη τι ισως!απο τριτη ή αυριο βραδυ,θα εχουμε κανει μια διαπιστευση!
το 9:1 και το 9.5:1 γιαυτο το μοτερ ειναι παιχνιδακι(με σφυρηλατα παντα)...το 10:1 ειναι μεγαλουτσικο και θελεις 100αρες(απλα θα πας max 1.3 με 1.5 bar).ξερω παιδι που το το δουλευε με 10.5:1!και ο strokedup 11:1++ το δικο του με 600αλογα ροδα!δεν το λεω επειδη ειναι δικο μου...αλλα το συγκεκριμενο μοτερ πρεπει να το προσκυνα καθε αλλο 1600 μοτερ!!!!εχει απιστευτες δυνατοτητες.
συμφωνα με τα παιδια που εχω μιλησει με ιδιο setup την 2860rs επρεπε 3300 να εχω φουλ πιεση(ακομα και 1.8)!με τον ακη απο το φορουμ,φιλος του με 2876 3300 εχει πιεση,φιλος απο κρητη 3071r 4500 φουσκωνε και 5000 μεχρι 9000 ειχε φουλ πιεση(τα παραπανω με 9:1)!αρα εγω με 9:1++ με 2860 ή 3071 ποσο θα εχω?
πλεον δεν κατεβαζουν συμπιεση στα τουρμπατα για να σηκωσουν πιεση αλλα...σηκωνουν φουλ συμπιεση και απλα δεν ανεβαζουν πολυ την την πιεση τησ τουρμπινας!
απο τη στιγμη που μπηκε μεσα θα βγει πολυ πιο βελτιωμενο και αρκετα πιο δυνατο και μαχημο!!!marmel πρεπει να γινουμε ο φοβος των γερμανων "φιλων μας"!!