Σήμερα ήρθε ένας φίλος του αφεντικού μου με μια τέτοια συσκευή. Αυτός κάνει εισαγωγή και πουλάει σε συνεργεία της περιοχής και όχι μόνο.
Μας εξήγησε πολλά. Μας είπε πολλά μυστικά. Του έκανα αρκετές ερωτήσεις γι αυτά που έχω ακούσει και μου έδωσε απαντήσεις.
Είπε πως υπάρχουν 2 ειδών γεννήτριες. Υγρού και Ξηρού Τύπου.
Όλα δείχνουν να είναι μελετημένα και να μην υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία του συστήματος.
Πάντως μην φανταστείτε πως πρέπει να βάζουμε μεγάλες ποσότητες νερού για να κάνουμε ταξίδι κλπ. Το σύστημα χρειάζεται περίπου 2 λίτρα απιονισμένο νερό και κάποιον ηλεκτρολύτη (π.χ ΚΟΗ, καυστική ποτάσα) Η αυτονομία που δίνουν είναι 25 ώρες λειτουργίας για κάθε λίτρο νερού.
Με κάτι υπολογισμούς μας είπε πως θα γεμίζουμε την συσκευή κάθε 3-4 ντεπόζιτα βενζίνης.
Όσον αφορά το νερό στον κινητήρα, είπε πως θα τραβήξει αν βάλουμε περισσότερη ποσότητα νερού από αυτήν που λέει ο κατασκευαστής. Επίσης θα πρέπει να τοποθετηθεί και νεροπαγίδα για ασφάλεια, σε περίπτωση που κάποιος βάλει περισσότερη ποσότητα από την απαιτούμενη.
Την Δευτέρα περιμένει κάτι νέες συσκευές και θα μας επισκεφτεί ξανά. Αν μάθω κάτι καινούριο θα σας πω.
Και από τιμές ??
Ολοκληρωμένο βασικό kit για αυτοκίνητα έως 2.0 λίτρα 370€ με ΦΠΑ
Νικηφόρε...βρήκα και ενα σχεδιαγραμμα για την περίπτωσή σου