Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-09-11, 21:19
Το avatar του χρήστη dim
dim Offline:
Μέλος

Μοντέλο: AE111 G6R, charade GTti
Περιοχή: thessaloniki
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
dim είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ γιατί ξέρω ότι απλά βάζεις μιά μικρή δεξαμενή απιονισμένου νερού, και απλά μέσω μηχανήματος γίνεται διάσπαση σε υδρογόνο και οξυγόνο?

Ακριβώς ετσι ειναι.
εχει παρει εγκριση κ υπαρχουν κανα δυο εταιριες σοβαρες που τοποθετουν με πιστοποιηση του συστηματος κ εγγυηση!
Παλιά 07-09-11, 11:58
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μετα απο πολυ ψαξιμο και αφου μιλησα και με αρκετους στο τηλεφωνο κατεληξα
σε ενα συστημα το οποιο εχει οτι χρειαστει για την εγκατασταση.Απο περιεργεια παντος που μιλησα με καποιον μου ζητησε κοντα στα 1000ευρω για να μου τοποθετησει το συστημα που εχω παρακατω.τι να πω τα λαμογια υπαρχουνε ακομα.

κοιταξτε τιμες και πειτε μου.θεωρω ο δικος μας ειναι σε πολυ καλα επιπεδα τιμων.

η εταιρια στην πορτογαλια ειναι εδω http://www.hho-plus.com/product.php?id_product=11

και ο Ελληνας πωλητης ειναι εδω http://www.smart-cover.gr/product_in...roducts_id=383
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-11, 18:31
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
http://www.smart-cover.gr/manuals/DC...glish_2011.pdf

Πολύ καλό το manual!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-11, 20:22
davarisx Offline:
banned

είναι από τα πολύ καλά συστήματά που βρήκα. κάποιος Ελληνας μου πούλαγε το ίδιο γύρω στο χιλιάρικο από ότι μου είπε.
δεν ξέρω τι έχετε βρει εσείς σε συστήματά εγώ μέχρι τέλος του μήνα θα εχω βάλει το σύστημα που ανέφερα.

δεν ξέρω κατά πόσο θα ενδιέφερε και άλλους από εδώ μήπως κάναμε μια ομαδική παραγγελία στον Ελληνα εισαγωγέα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-11, 18:27
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 325
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξέρω ποια site εννοούσες αν είδα. Μια πολύ γρήγορη ματιά έριξα σε αυτό το λινκ. Δες από σελίδα 12 και μετά, αυτά που λέει για ECU.
--------------------
When adding a HHO gas to the engine of an older vehicle that is carbureted, you will see immediate improvements in fuel consumption. However, this is not the case for some fuel injected vehicles equipped with an ECU, because the fuel burned inside the cylinders has significantly improved, but the lambda sensor is expecting the same amount of un-burnt oxygen to come out the engine onto the exhaust where it is monitoring the oxygen to fuel vapor. This causes a signal to be fed back to the ECU, increasing the air/fuel mixture (Richer), which counter acts the fuel gains you may have expected.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-09-11, 11:05
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 544
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Γιατί πολύ απλά, στην Ελλάδα ζούμε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-09-11, 13:36
davarisx Offline:
banned

Υπαρχουν και αυτες οι συσκευες οι οποιες δεν ξερω κατα ποσο κανουν δουλεια.μαλιστα σε ενα βιντεο στο Youtube ειδα και μετρηση καυσαεριων αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ο λαμδα επεφτε κατευθειαν στο 1 και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο να γινεται ετσι.

Εγω πριν βεβαια μιλησα για αυτοκινητα που καινε μονο υδρογονο αλλα υπαρχουν κυριος σε σκανδιναβικες χωρες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-11, 19:17
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 325
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Με εντυπωσιάζετε με την τεχνολογική πρωτοπορία σας, είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τα πάντα!
Ας "απαντήσετε" όμως πρώτα τα εξής ερωτήματα:
(1) Τι αέριο από την ηλεκτρόλυση πάει μέσα στους κυλίνδρους, H2 ή και O2
(2) Τι ροή Η2 βγάζει αυτό το συστηματάκι ηλεκτρόλυσης, περισότερο από κανα-πείραμα που βλέπατε στο σχολείο? Ένα λιτρο νερό δεν πρόκειται να δίνει περισσότερη ενέργεια από 1 λιτρο βενζίνης. Η βενζίνη καιγεται όλη, απο το νερό θα καιγεται το H2 (2gr ανα 18gr Η2Ο)
(3) Δεν είναι ξηρό cell, νερο πέφτει ανάμεσα σε 2 ηλεκτρόδια και στο ένα μαζεύει υδρογόνο. Αποκλείεται να ρουφήξει και νεράκι ο κινητήρας από την υποπίεση στου θαλάμους
(4) Έριξα μια ματια στο manual, πρέπει να ρυθμίζεις τον ηλεκτρολύτη (KOH) κτλ μάλλον γιατι δεν αλλάζει την τάση, με το χερι θα τα κάνετε αυτά ... στο δρόμο?
(5) Τα ηλεκτρόδια θα διαβρώνονται, πόσο υποτίθεται ότι "ζουν"?
(6) Από ότι φαίνεται πρέπει να αλλάξετε και την ECU/προγραμματισμό ή να ξεγελάτε τους αισθητήρες.
Για μια πρακτική σε μηχανολογια θα τα έκανα, όχι στο αυτοκίνητο μου.

Υ.Γ. Ένα τελευταίο ερώτημα είναι πόσο θα σας κοστίζει 1 λίτρο απιονισμένο νερό σε σχεση με 1 λίτρο βενζίνης

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CTS03 : 08-09-11 στις 19:35.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-11, 19:39
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν είμαστε δυστυχώς σε θέση να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτηματα που θέτεις γιατι ειναι κάτι νέο για εμας. Οπως ηταν και το υγραεριο μέχρι πρότεινος και είχαμε απειρες ερωτησεις. Εκατσα και ειδα πολλα βιντεος και πολλές σελίδες και βλεπω στο εξωτερικο γινεται χαμος και ολοι ειναι ευχαριστημενοι. Εγω ειμαι προθυμος να βαλω μονος μου παντα εννοειτε. Θα μιλησω πρωτα αν ειναι με καποιο μαγαζι εδω και βλεπουμε.

Θα πω ομως πως το υδρογονο ανακατευεται με τον εισερχομενο αερα με σκοπο να εκμεταλευτει ολο τον χωρο καυσης. Δες το βιντεο πριν που ειπα με την corolla για να το καταλαβεις απο τεχνικη εξηγηση γιατι μαλλον δεν τα ειδες ολα!
Οποτε στους κυλινδρους παει αερας και βενζινη οπως τα ξερουμε, απλα στον αερα θα εχει ανακατεμενο και υδρογονο!
Δεν χρειαζεται πολυ υδρογονο για να επιτυχουμε τα αποτελεσματα που λενε! το υδρογονο ειναι προσθετο στο καυσιμο, πως γινεται με το νιτρο? κατι αναλογο. Μεγαλη παραγωγη και συνεπως τεραστια καταναλωση ενέργειας θα θέλαμε αν το αμαξι ειχε βασικο καύσιμο ΜΟΝΟ υδρογόνο! τωρα αυτο δεν ισχυει! αν θελουμε ομως ποιο καλα αποτελεσματα μπορουμε να βαλουμε παραπανω απο 1 γεννήτριες υδρογόνου!!! αλλα μαλλον δεν θα μας φτανει 1 μπαταρια! ακομα και 20% οικονομια να κανουμε μας χαλαει? με το κοστος αυτο δε νομίζω! στην ECU δεν αλλαζει και δεν ακουμπαμε τιποτα! ειδες τα βιντεος και την σελιδα που εδωσα πριν? για τα ηλεκτροδια που λες νομιζω αυτο ισχυει σε μερικων τυπων γεννητριες. Τον ηλεκτρολυτη δεν τον ρυθμιζεις συνεχεια! λες την σκονη? αυτο την 1η φορα λενε στο 1ο βιντεο το Ελληνικο που δειχνει την τοποθετηση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-09-11, 19:52
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 397
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σήμερα ήρθε ένας φίλος του αφεντικού μου με μια τέτοια συσκευή. Αυτός κάνει εισαγωγή και πουλάει σε συνεργεία της περιοχής και όχι μόνο.

Μας εξήγησε πολλά. Μας είπε πολλά μυστικά. Του έκανα αρκετές ερωτήσεις γι αυτά που έχω ακούσει και μου έδωσε απαντήσεις.

Είπε πως υπάρχουν 2 ειδών γεννήτριες. Υγρού και Ξηρού Τύπου.

Όλα δείχνουν να είναι μελετημένα και να μην υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία του συστήματος.

Πάντως μην φανταστείτε πως πρέπει να βάζουμε μεγάλες ποσότητες νερού για να κάνουμε ταξίδι κλπ. Το σύστημα χρειάζεται περίπου 2 λίτρα απιονισμένο νερό και κάποιον ηλεκτρολύτη (π.χ ΚΟΗ, καυστική ποτάσα) Η αυτονομία που δίνουν είναι 25 ώρες λειτουργίας για κάθε λίτρο νερού.
Με κάτι υπολογισμούς μας είπε πως θα γεμίζουμε την συσκευή κάθε 3-4 ντεπόζιτα βενζίνης.

Όσον αφορά το νερό στον κινητήρα, είπε πως θα τραβήξει αν βάλουμε περισσότερη ποσότητα νερού από αυτήν που λέει ο κατασκευαστής. Επίσης θα πρέπει να τοποθετηθεί και νεροπαγίδα για ασφάλεια, σε περίπτωση που κάποιος βάλει περισσότερη ποσότητα από την απαιτούμενη.

Την Δευτέρα περιμένει κάτι νέες συσκευές και θα μας επισκεφτεί ξανά. Αν μάθω κάτι καινούριο θα σας πω.

Και από τιμές ??
Ολοκληρωμένο βασικό kit για αυτοκίνητα έως 2.0 λίτρα 370€ με ΦΠΑ

Νικηφόρε...βρήκα και ενα σχεδιαγραμμα για την περίπτωσή σου

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 08-09-11 στις 20:07.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υδρογονοκίνηση periklis87 TOYOTA AURIS 5 23-08-14 11:46

Page generated in 0,41287208 seconds (84,62% PHP - 15,38% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com