Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86
εχεις δικιο...γιατι δεν μαζεψαν τους κουκουλοφορους??φιλε...μηπως κατατυχη εμαθες ποσες συλληψεις εγιναν απο κουκουλοφορους που λες??ξερεις??μαλλον οχι....μηπως ξερεις ποσες διμοιριες ενεργουσαν για τους κουκουλοφορους και ποσουσ τραυματιες ειχαν οι στυνομικοι??μαλλον οχι...απλα λες κατι ετσι χωρις να ξερεις καποια πραγματα εκ των εσω....διστυχως το μονο που τους ενδιεφερε χτες ηταν να μην παθει κατι η βουλη...και δεν κινητοποιησε ολες τις δυναμεις για να καταστειλει τους κουκουλοφορους με αποτελεσμα να εχουν πολλους τρυματισμους οι αστυνομικοι σε προσπαθειες πανω απο τις δυναμεις τους(χωρις υπερβολη) για να κανουν συλληψεις.
οι απλοι πολιτες δεν τουα αφησαν εξω απο τα μπλοκ τουσ φιλε μου....στην αρχη απου οι πολιτες ηταν 5πλασιοι σε αριθμο απο τους κουκουλοφορους και προσπαθησαν να μην τους βαλουν στα μπλοκ τους,οι κουκουλοφοροι επιτεθηκαν στους πολιτες με καδρονια και πετρες!!το ειδες αυτο?ε...μετα απο εκει και υστερα οι κουκουλοφοροι ειχαν μπει μεσα στα μπλοκ και δεν τους ενοχλουσε κανενας.εσπειραν την τρομοκρατια!!
|
Προσπαθω παντα φιλε να μαθαινω τα πραγματα απο ολες τις πλευρες και να μην βγαζω βιαστικα συμπερασματα. Βεβαιως και εμαθα οτι υπηρξαν αστυνομικοι τραυματιες, ειδα ποσες πετρες και καδρονια φαγανε. Δεν χαιρομαι για αυτο,ουτε λεω οτι ειναι ευκολο αυτο που κανουν. Μαλιστα εχω φιλο στα ματ..
Οσον αφορα τους πολιτες, ηταν τελειως απροστατευτοι (και λογικο ειναι) οποτε ποσο να καταφερουν να αντισταθουν στους μπαχαλους? Ο καθενας μας απο ενα σημειο και μετα θα αδυνατουσε να προστατευσει τον εαυτο του και τους τριγυρω.
Δεν ειμαι σε θεση να υποδειξω πως πρεπει να γινουν τα πραγματα,ομως γνωριζω οτι ολα εχουν τον "τροπο" τους και πως θα μπορουσαν να εχουν γινει αλλιως πολλα πραγματα.
Η ιστορια και το μελλον θα δειξει.