Ιασωνα καλα τουρμπισματα!!! οπως σου ειπα και πριν το οτι παει ο κοφτης στις 7800 μαλλον οφειλεται στο greddy αντικοφτη! γιατι οταν ειχα εγω πανω το στροφομετρο ειχα 7200! τις φωτος κατεβασε τες από τον FTP μου και σηκωσε τες! σημερα ριξαμε καλα τουρμπισματα στον Μαραθωνα-Σχοινια και για το υγραεριο μπορώ να πω πως ο Ιασωνας για μενα ειναι ο μοναδικος που ξερω να εχει σε 4E-FTE!!! απλα δεν εχω βρει κανεναν αλλον! στις δοκιμες μας σε μεγαλες ταχυτητες και με πολλα απανωτα τουρμπισματα και δοκιμες με βενζινη και υγραεριο εμενα τουλαχιστον μου φανηκαν ισαξιες οι επιδοσεις! επισης με τα λαστιχα να ειναι 195/45/15 δινει μαλλον καλυτερη επιταχυνση από το αν ειναι 195/50/15 και τελος να πω πως παρολο πως δεν εχει πλεον coilovers το αμαξι και πολυ καλα κραταει αλλα και ειναι πολυ άνετο!
Ειδε σημερα η turborolla μου την αδερφη της και αγάλιασε η ψυχή της! XXAXAAXXAXAAXAXAXXAXAAX!!!
BTW στις αρχικες φωτος και ειχες επανω την μαμα αντλια υδραυλικου (του 4E-FE δλδ) στο 4E-FTE! για ποιον λογο αλλαχτηκε με του 4E-FTE?
Υ.Γ Jason το σασμαν του Starlet gt/glanza το πουλανε οι μαντραδες καπου 300-350 ευρώ το πολυ και οχι 150! ουτε το μαμα δεν πουλανε τοσο λιγο. Και θες αλλο ενα 150αρι για περαστικά! εγω χατηρικα ειχα παρει το σασμαν starlet gt 300 ευρω και του 4E-FE το ειχα δωσει 200.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-05-11 στις 20:44.
|