Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
 |

06-04-11, 03:04
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
με τον ιδιο τροπο λογικα θα μπαινουν και οι μαυρες ζελατινες στα φαναρια αν δεν θες να τα βαψεις,ετσι δεν ειναι? 
|

06-04-11, 03:40
|
 |
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Εχω την εντυπωση πως δε θα χεις το ιδιο αποτελεσμα αν περασεις αντηλιακες μεμβρανες στα φαναρια οπως θα ειχες με το να τα σκουρυνεις (smoked).
Και αυτο γιατι οι μεμβρανες ειναι αντηλιακες και δε ξερω τι θα κανουν στο φως της λαμπας.
Ασε που παιζει να χεις και προβλημα μην φουντωσει η μεμβρανη,ειναι πλαστικο οπως και να το κανεις και το να το χτυπανε οι λαμπες δεν ειναι κ οτι καλυτερο.
Αποψη μου παντα,ρωτα καλυτερα σε καποιο μαγαζι να σου πουν κ αυτοι τι νομιζουν. 
FZ6N->CBR600F->Bravo Trofeo->Corolla TS
|

06-04-11, 04:15
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
ναι οντως αλλα μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα.
εννοω ζελατινες διαφορετικες απο αυτες των φιμε που ειναι ειδικα για φαναρια,απο οτι εχω ακουσει απο φιλο που ηθελε να βαλει στα μπροστα φαναρια υπαρχουν,αν κανω λαθος διορθωστεμε.
το προβλημα που εχω με το να τα σκουρινω που λες ειναι οτι 1ον φοβαμαι μην βγει πιο σκουρο απο οσο θελω και μετα δν ξερω αν μπορει να "ξεβαψει" και 2ον δεν μπορω να το κανω μονος μου με ενα σπρεϊ ενω αν γινετε με ζελατινες μπορω να παραγγειλω και να τις βαλω και αν δεν μου αρεσουν τις πεταω.
|

06-04-11, 07:45
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Timekiller
...Ασε που παιζει να χεις και προβλημα μην φουντωσει η μεμβρανη,ειναι πλαστικο οπως και να το κανεις και το να το χτυπανε οι λαμπες δεν ειναι κ οτι καλυτερο...
|
Αν έχεις προσέξει, όταν ρίξεις λίγο νερό σε τζάμι με σοβαρές αντιηλιακές μεμβράνες το οποίο έχει παραμείνει λίγη ώρα σε όχι ιδιαίτερα έντονο ήλιο, η θερμοκρασία του τζαμιού -λόγω κατακράτησης της ακτινοβολίας από τις μεμβράνες- είναι τόσο υψηλή που το νερό εξαχνώνεται. Η μεμβράνη, όμως, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.
Τι θέλω να πω;
Από τη στιγμή που οι μεμβράνες αντέχουν σε διαρκή έκθεση στον ήλιο, η επίδραση μίας λάμπας πυρακτώσεως 21W δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...
|
 |
|
 |

06-04-11, 11:42
|
 |
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Αν έχεις προσέξει, όταν ρίξεις λίγο νερό σε τζάμι με σοβαρές αντιηλιακές μεμβράνες το οποίο έχει παραμείνει λίγη ώρα σε όχι ιδιαίτερα έντονο ήλιο, η θερμοκρασία του τζαμιού -λόγω κατακράτησης της ακτινοβολίας από τις μεμβράνες- είναι τόσο υψηλή που το νερό εξαχνώνεται. Η μεμβράνη, όμως, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.
Τι θέλω να πω;
Από τη στιγμή που οι μεμβράνες αντέχουν σε διαρκή έκθεση στον ήλιο, η επίδραση μίας λάμπας πυρακτώσεως 21W δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...
|
Οντως το εχω παρατηρησει φιλε Πετρο,ομως αλλο το φως του ηλιου που ειναι και σε μια αποσταση Α και αλλο δεν ειναι η ενταση της λαμπας που ειναι σε μια πολυ μικροτερη αποσταση Β?
Μικρη σημασια εχει παντως αφου ο rockie μιλαει για μεμβρανες ειδικες για φαναρια..(Οντως δεν ηξερα οτι παιζουν τετοια!)
Παντως για να απαντησω και στην αρχικη σου ερωτηση,πιστευω πως ναι με τον ιδιο τροπο θα μπαινουν,ισως με μικροτερη σπατουλα και μεγαλυτερη υπομονη! Καλημερες! 
|

06-04-11, 23:52
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Timekiller
Οντως το εχω παρατηρησει φιλε Πετρο,ομως αλλο το φως του ηλιου που ειναι και σε μια αποσταση Α και αλλο δεν ειναι η ενταση της λαμπας που ειναι σε μια πολυ μικροτερη αποσταση Β?...
|
Ένα βράδυ, βάλε μία λυχνία 12V 21W στα 5cm από το χέρι σου και περίμενε να δεις πότε θα αισθανθείς άβολα (θα νιώσεις κάψιμο). Θα περάσει τόσος χρόνος που θα βαρεθείς.
Μία ηλιόλουστη ημέρα του καλοκαιριού, κάτσε για μισή ώρα κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις πάθει σοβαρά εγκαύματα...
Δεν είναι μόνο η απόσταση που παίζει ρόλο, δηλαδή, αλλά και η ένταση (ή αν θες "μπακάλικα" η δύναμη) της ακτινοβολίας σε κάθε περιοχή του φάσματος (υπέρυθρη, υπεριώδης κλπ).
Καλές δοκιμές...
ΥΓ: Πάνος
|

07-04-11, 00:41
|
 |
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Κατ'αρχας Πανο οφειλω να ομολογησω πως με μπερδεψε το username σου..!
Και δευτερον στηριζεις με επιχειρηματα που οντως ισχυουν την αποψη σου.
Ναι η λαμπα ειναι οντως μικρης ισχυος στα πισω φαναρια..
(Sorry για το οφ-τοπικ)
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,21602798 seconds (81,01% PHP - 18,99% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|