Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-01-11, 23:25
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 291
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Τι εγινε ρε παιδια;;; Θα το γελιοποιησουμε για το σεμιναρια που ειπα; Αφου ετσι ειναι πως να το κανουμε! Προσωπικη αποψη του καθενος. Οποιος θελει στο πεζοδρομιο και οποιος θελει στο σαλονι! Απλα τα πραγματα! ο καθενας με την τσεπη του και τη σκεψη του! Το ειπα και πριν! Ναι ειναι πιο ακριβα αλλα προσωπικα......μπλα μπλα μπλα! Αμα ειναι ανεβαστε και φωτο του γκαγκαριν και γραψτε πανω TOYOTA!Τι να πω!
Παλιά 12-01-11, 23:55
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μακαρι να πηγαιναν ολοι οσοι δουλευουν εκει μεσα σε σεμιναριο...
Παλιά 13-01-11, 03:20
Το avatar του χρήστη andreas_e12
andreas_e12 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla e12
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 214
andreas_e12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σεβαστή η άποψη του καθενός. Η αλήθεια,κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ακόμα και αυτοί που έχουν αντιπροσωπείες (τουλάχιστον) οι περισσότεροι ξεκίνησαν τα πρώτα τους εργασιακά βήματα στα πεζοδρόμια...Το σωστό είναι να υπάρχει σεβασμός στον πελάτη μια φορά παραπάνω τώρα στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε από όλους τους.
Το σημαντικότερο όμως είναι κάποιος μηχανικός να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου!!!
Εγώ προσωπικά πάω στην αντιπροσωπεία Τoyota Άγγελος και θα συνεχίσω να πηγαίνω εκεί!όχι γιατί μου περισσεύουν απλά γιατί από πράξεις τους,εμένα προσωπικά, έχουν κερδίσει εμπιστοσύνη μιας και η οικογένειά μου είναι πελάτες του από το 1978 χωρίς ποτέ κανένα παράπονο.αλλά ίσως να είμαι εξαίρεση....
Οπότε το καλύτερο είναι να σκανάρουμε τους πάντες είτε του "σαλονιού" είτε του "πεζοδρομίου", πριν πάρουμε την απόφαση να τους εμπιστευτούμε να βάλουν χέρι στα αυτοκίνητά μας...

ΥΓ: Συγγνώμη αν κούρασα με το μήνυμα-έκθεση....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-11, 09:36
Marios50 Offline:
banned

Μοντέλο: Ε 111
Δύναμη Σεβασμού: 0
Marios50 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ηρεμήστε παίδες.
Είναι γνωστό ότι οι κάποιοι διαλέγουν με πιο αυστηρά κριτήρια μηχανικό για το αμάξι, παρά γιατρό όταν αρρωστήσουν. (χτύπα ξύλο)
Δε θέλουμε να θίξουμε το γνωσιακό επίπεδο των ανθρώπων στις αντιπροσωπείες, απλά είναι κοροϊδία να πρέπει να πας εκεί, να αλλάξεις το λάδι, ένα φίλτρο, και μια ροδέλα, να τα πληρώνεις χρυσά για να μην χάσεις την εγγύηση....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-11, 19:36
FOTIS LIAGAS Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 204
FOTIS LIAGAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΩΡΑΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΑΝ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-11, 20:55
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 544
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Με μικρά ελληνικά γράφουμε. Θα σε παρακαλέσω να το διορθώσεις.
Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-01-11, 23:29

COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FOTIS LIAGAS Εμφάνιση μηνυμάτων
ΩΡΑΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΑΝ
Ρε φιλαρακο ειτε σε μαντρα το πουλησεις ειτε σε αντιπροσωπια , ψυχικα δεν κανει κανενας! Θα παρει το αυτοκινητο σου στη τιμη που θα το πουλουσες σε ενα ιδιωτη; π.χ. πουλας το αμαξι σου 10000. Ενας μεσαζων δεν θα στο παρει λιγοτερο για να βγαλει κι αυτος κατι απο την πωληση του σε ενα ιδιωτη αργοτερα; Λογικο δεν ειναι; Το οτι εχει κανει το αμαξι σοθλυ τα σερβις του κανονικα , καλο και θετικο για σενα ειναι γιατι ενας ιδιωτης το σκεφτεται πιο θετικα! Για την αντιπροσωπια η τη μαντρα τωρα....αυτοι θα το οδηγουν;;
Παλιά 13-01-11, 23:58

Επισης εχω να προσθεσω και κατι αλλο. Τελη δεκεμβριου του 2008 εγραψες αυτα:
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=15153&page=7
FOTIS LIAGAS:Και παλι γεια σας..παιδια εγω το αυτοκινητο το πηρα επειδη μου εδινε η εταιρια καλυτερη τιμη στο παλιο μου...οταν το οδηγησα μου ειπαν οτι θα ανοιξει και οντως ανοιξε αλλα οχι οσο ηλπιζα....φαν της toyota δεν ειμαι ουτε αλλης εταιριας......... ημουν φαν σε νεοτερη ηλικια.

Αυτα που σας λεω για το αμαξι τα εχω πει και στην toyota στους μηχανικους και περιεργως με εσας συμφωνουν απολυτα......και για τα φρενα του τους εχω πει επισης.Μην ξεχνατε οτι δεν ειναι απο τα πιο φτηνα της αγορας !!Φυσικα και πιστευα οτι εκανα την καλυτερη αγορα!!
Πηγα να το δωσω με ανταλλαγη σε αλλες εταιριες αλλα αυτη τη στιγμη δεν με συμφερει το αμαξι ειναι 12 μηνων και μου δινουν γυρω απο 16000 εως 16+

Εαν ομως βγαλει καποιο κιτ βελτιωσης κατα τα αλλα θα το κρατησω δεν εχω αλλα μειον για το αμαξι!!!που για μενα ειναι μεσο μετακινησης αφου οπως ειπα κανω 30-35000 χιλ το χρονο ..

Οπως εγραψες λοιπον πιο πανω το πρωτο αμαξι το πηρε η αντιπροσωπια σε πολυ καλη τιμη και γιαυτο πηρες auris 1,6 ! Μεχρι τοτε ευχαριστημενος...
Μετα απο 12 μηνες που ειχες το αμαξι , σου εδιναν 16.000€ με 16.000€+! Το αμαξι σου τοτε ειχε 30 με 35.000 χλμ. Το 1600 το μαιο του 2007 οταν πηρα εγω το auris ειχε κοντα στα 21.500€ η πλουσια εκδοση! Τον δεκεμβρη του 2007 που το πηρες θα ειχε πεσει κι αλλο , εβγαινε με ζαντες και με καποιες αλλες προσφορες! Δεν ξερω πια εκδοση εχεις! Δηλαδη ενα αμαξι ενος χρονου με 30-35 χιλιαδες χιλιομετρα οταν ο μεσος ορος ειναι 15.000 το χρονο, το οποιο το ξεφορτωνεσαι σε μια αντιπροσωπια κυριολεκτικα και σου δινει 16+ σου φαινεται λιγο;;;;;;;Δηλαδη ποσο επρεπε να το δωσεις; 19.000 καο αυτη να το πουλησει στη τιμη του καινουριου; Ε οχι λοιπον εμενα αυτη η τιμη δεν με κουφανε!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS : 14-01-11 στις 00:14.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-01-11, 00:05
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μιχαλη μη το ψαχνεις ετσι....
καμια σχεση οι τιμες πριν την κριση και μετα την κριση...
Παλιά 14-01-11, 00:18

Ναι ρε Πανο δεν αντιλεγω αλλα απο το σερβισ πηγαμε στην φανοποιια και απο τη φανοποιια στην κοστολογηση του αυτοκινητου!Βγαλαμε τις αντιπροσωπιεσ σε ολα αχρηστεσ! Γιαυτο παραθετω το ποστ αυτο διοτι αυτη η τιμη εμενα δεν με κουφαινει ειτε πριν την κριση ειτε μετα!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
σερβις 200.000 arme72 Θελω βοηθεια 3 12-04-13 21:49
σερβις στα 73000 χλμ akisdio SUPPORT 3 16-01-12 10:39
Σερβις 105.000χιλ madvinegar TOYOTA COROLLA E 12 76 08-12-11 21:58
Σερβις 180.000 χμ sharp TOYOTA COROLLA E 12 6 14-11-10 17:19
ΣΕΡΒΙΣ 100.000 ΧΛΜ ΠΟΥ-ΤΙ? alkis2003 ΦΟΡΟΥΜ 9 15-07-10 20:00

Page generated in 0,23387194 seconds (81,42% PHP - 18,58% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:49.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com