Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|
 |
|
 |

08-12-10, 22:23
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
Φιλαρακι κανε τον κοπο και σηκωσε με εναν γρυλο το αμαξι απο την μερια που εχεις το προβλημα.βαλε μπροστα το αμαξι βαλε 2α η 3η και δωσε στροφες.αμεσως μετα πετα νεκρα και ακου καθως θα γυρναει ο τροχος τι ηχο σου κανει.αν ακους μουγκρισμα κατα πασα πιθανοτητα ειναι επειδη εχει περασει νερο μεσα του.ισως να μην βαζουν ρουλεμαν κλειστου τυπου.γνωμη μου τραβα σε ενα συνεργειο βαλε ενα ρουλεμαν κλειστου τυπου SKF να εχεις το κεφαλη σου ησυχο.αληθεια τα παλια ρουλεμαν τα εχεις κρατησει;αν ναι κοιτα τα για ιχνη σκουριας μεσα στις μπιλιες.
Μου ακουγεται τρελο να φταιει κατι αλλο πανω στο αμαξι σου.
Αν εχεις τα παλια βαλε μια φωτο απο κοντα να δουμε πως ειναι.
|
Δεν τα έχω τα παλία ουτε τα είχα δει κάν πως ειναι αν εχουν σκουρίες κλπ. Ο υπευθυνος του συνεργείου λεει πως μπορει να ειναι κ λαθος προμυθευτη. εγω πάλι λεω πως δεν ειναι αυτο αλλα κατι αλλο. Δεν μπορει και τις 3 φορες να ευθύνεται το ρουλεμαν μου φαίνετε κάπως
|

08-12-10, 22:56
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
...γνωμη μου τραβα σε ενα συνεργειο βαλε ενα ρουλεμαν κλειστου τυπου SKF να εχεις το κεφαλη σου ησυχο....
|
Καλά τα SKF (με την προϋπόθεση πως δεν είναι made in τρέχα-γύρευε), αλλά ως Γιαπωνεζόφιλος (όπως είμαστε οι περισσότεροι, πιστεύω) θα του συνιστούσα να αναζητήσει ΚΟΥΟ που είναι σχιστομάτικα...
Και υπάρχουν και μερικά σοβαρά μαγαζιά που φέρνουν τέτοια ρουλεμάν, όπως φαίνεται και από το google: http://www.google.gr/#q=koyo&hl=el&b...fb049b143 488
Βέβαια, σημαντικό ρόλο στη μακροζωία του ρουλεμάν -πέρα απ'όλα τα άλλα- παίζει και η σωστή τοποθέτηση, και ως τρόπος (διαδικασία, χρήση εργαλείων κλπ) και ως τελική θέση έδρασης.
|

09-12-10, 00:01
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Τα SKF ειναι πολυ ακριβα αλλα ειναι τα καλυτερα ρουλεμαν και στο λεω απο εμπειρια δικια μου μαζι τους.τωρα ΚΟΥΟ δεν τα εχω ξανα ακουσει.
Τεσπα το θεμα μας δεν ειναι τα ρουλεμαν.
Τωρα αυτο το δεν τα ειδα καν τα ρουλεμαν κατι μου βρωμαει και πολυ ασχημα μαλιστα.κατα 99% δεν στο αλλαξανε καν η του βαλανε γρασο και σταματησε προσωρινα.Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασει ρουλεμαν τοσο γρηγορα οτι και να γινεται.
Σε ποια Toyota το πηγες?
πηγαινε το παλι πες τους να κοψουνε τα @ρχιδι@ τους και να στο ξανα αλλαξουνε και αυτη την φορα θα απαιτησεις να παρεις το παλιο πισω.
|

09-12-10, 09:55
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Έγινε μπροστα μου η τοποθέτηση. Δεν νομίζω να έγινε κάτι άλλο! Πλέον πήγαινω και σε αλλα συνεργεία και ροτάω γνώμες μπας και βγάλω άκρη. Τέλος με πηραν τηλεφωνο να παω το αμαξι με τα 15αρια να το φωτογραφησουν γιατι λεει θελουν το αμαξι να εχει τα παλια ζαντολάστιχα. 
|

09-12-10, 10:35
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Σε ποια Toyota το πηγες?
|

09-12-10, 12:35
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
--------------------------------------------------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snoo : 10-12-10 στις 18:36.
|
 |
|
 |

09-12-10, 16:36
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Τα SKF ειναι πολυ ακριβα αλλα ειναι τα καλυτερα ρουλεμαν και στο λεω απο εμπειρια δικια μου μαζι τους.τωρα ΚΟΥΟ δεν τα εχω ξανα ακουσει.
Τεσπα το θεμα μας δεν ειναι τα ρουλεμαν...
|
Υπάρχει αντίλογος, αλλά όπως πολύ σωστά αναφέρεις, δεν είναι της παρούσης.
Παράθεση:
...πηγαινε το παλι πες τους να κοψουνε τα @ρχιδι@ τους και να στο ξανα αλλαξουνε και αυτη την φορα θα απαιτησεις να παρεις το παλιο πισω.
|
Το να πάρεις το παλιό ανταλλακτικό πίσω, δεν σε εξασφαλίζει σε τίποτε! Και εξηγούμαι:
Όταν πριν από 6 χρόνια είχα πάει το Yaris που είχα τότε στον Γιαννίτσα, μου είχαν χρεώσει αλλαγή φίλτρου καμπίνας, το οποίο τους είχα πει να το αλλάξουν ένα μήνα πριν στον έλεγχο του A/C που τους είχα ζητήσει να κάνουν λόγω καλοκαιριού.
Όταν διαμαρτυρήθηκα, μου είπαν πως το φίλτρο ήταν μαύρο και πως μπορούσα να το δω. Όταν το ζήτησα, όμως, ο τεχνίτης είπε πως το είχε πετάξει και κοίταξαν σε μια στοίβα σκουπιδιών και έφεραν ένα από εκεί!
Φυσικά, όσο είδα εγώ από κοντά την Angelina Jolie, άλλο τόσο με έχει δει και ο Γιαννίτσας από τότε, έτσι;
Δυστυχώς, το μόνο που σε εξασφαλίζει είναι το να είσαι παρόν και από πάνω τους (δύσκολο έως αδύνατο). Και πάλι, ειδικά όσον αφορά στα ρουλεμάν, αν ο τεχνίτης δεν έχει περάσει και λίγο από εφαρμοστήριο και είναι "βαριοπούλας", μπορεί να σου πηδήξει καινούρια ρουλεμάν για πλάκα.
Καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα...
|

09-12-10, 17:14
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εγώ πιστεύω πως κάτι άλλο φταίει και βγαίνει το πρόβλημα στο μουαγιέ-ρουλεμάν! όσο και μαπέ μάρκα να είναι αποκλείεται να χαλαει τόσο γρήγορα! αν είναι δυνατόν! σίγουρα ο θόρυβος είναι απο ρουλεμάν? και αλλάζουν και το μουαγιέ ή το λένε έτσι και μετά χαλάει κάθε ρουλεμαν? πολύ παράξενα πράγματα! και ξαναρωταω στην ευθυγράμμιση αν είσαι εκεί και εσύ, είναι όλες οι μετρήσεις οκ? με σωστές γωνίες camper-caster κτλ? και φυσικά να πας αλλού!!! μπας και βρεις λύση γιατί εκεί που πας μάλλον κανουν ιστορίες και δεν βγάζεις άκρη!
|

09-12-10, 17:14
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Μπορεις αν θες να εισαι πανω απο τον τεχνιτη!Δν στο απαγορευει κανενας!(Μιλωντας για το νεο κηφισσο)

09-12-10, 18:05
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Οσες φορες αλαξαν το ρουλεμαν ήμουν απο πανω τους ακομα και σερβις και λάδια που αλάξανε απο πανω τους ήμουν. τώρα δεν ξερω πως το πρεσάρανε στο ακραξόνιο τι εκαναν αν το χτύπησαν δεν ειδα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snoo : 09-12-10 στις 18:13.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23660207 seconds (82,60% PHP - 17,40% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|