Από οτι ξέρω οι περισσότεροι scangauge εχουμε, αλλα δε το έχουμε παρει για να σβήνουμε σφάλματα αλλά για πολλές άλλες δουλειες. Απλα διαβάζει - σβήνει και σφαλματα. Να σε ενημερώσω σε αυτο το σημείο οτι για να διαβασει σφαλματα το scangauge πρεπει ο έγκεφαλος να έχει ολοκληρώσει όλους τους διαγνωστικούς ελέγχους και να ειναι σε κατάσταση να δώσει τα σφαλματα που έχει διαβασει. Διαφορετικα το scangauge σου βγαζει την ενδειξει NOT READY κατα την ανάγνωση των error codes.
Στη δικια μου περίπτωση, επειδή είχα αλλάξει μπαταρία και είχα βγαλει τον πόλο, το Scangauge διαβαζε NOT READY για αρκετο καιρό μετά. Να σου πω την αλήθεια δεν ξερω αν τώρα διαβαζει γιατί αυτο τον καιρό οδηγω άλλο αμάξι και δεν έχω δει. Απλα στο αναφέρω γιατι μπορεί να το παρεις και να μην κανεις τη δουλεια σου.
Και μια ερώτηση, αφου μετα απο reset εγκεφάλου το λαμπάκι ξαναναβει πάει να πει ότι το αμάξι έχει πρόβλημα, όπως λες και εσυ με τον καταλύτη. Τι ακριβως θες να κανεις? Θες να σβηνεις το λαμπάκι για να μη το βλεπεις και οταν ξαναναβει να το ξανασβήνεις? Γιατι έτσι δε λύνεις κάποιο πρόβλημα
|