Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-10-10, 19:27
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
πάντως εγώ δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι!! πολύ παράξενο! έλεγξες οπτικά τα μπαλάκια ψαλιδιών , ψαλίδια, ακρόμπαρα και ότι άλλο έχει σχέση με το σύστημα ανάρτησης και διεύθυνσης?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-10, 23:48
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 921
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Ρε παιδια το παλικαρι μπορει οταν του λετε για ψαλιδια να ψαχνει στο κουτι του ραψιματος.
Επειδη δεν τα κατεχουν ολοι αυτα και επειδη διακυβεβεται η ασφαλεια του το καλυτερο ολων ειναι να κανει αυτο που ειπε ο Φανης και να το ελενξει το αμαξι καποιος που ξερει.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-10, 00:08
Το avatar του χρήστη makiscorolla
makiscorolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 carina e
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 229
makiscorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδια το παλικαρι μπορει οταν του λετε για ψαλιδια να ψαχνει στο κουτι του ραψιματος.
αυτο αστειο ειναι γιατι εμενα μου ακουγεται για π@π@ρι@?δεν εβγαλα κανενα συμπερασμα απο το μυαλο μου,συζητηση εκανα,ειπα οτι το πηγα σε 2 συνεργεια και τι μου ειπαν οι μηχανικοι,και δεν εχω καμια σχεση με κουτια ραψιματος μπορει να μπερδευεσαι εσυ με αυτα αμα ραβεις τρυπες ολη μερα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη makiscorolla : 29-10-10 στις 01:02.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-10, 00:30
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 544
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Off topic:
Ορισμένοι μάλλον ξύνεστε για κάρτα...Πες μου τι είπε Μάκη ο Κυριάκος και σε ενόχλησε έτσι...Δεν έκανε σε κανέναν φραστική επίθεση...
Θα σε παρακαλέσω να διορθώσεις και τη βρισιά. Να γραφτεί αλλιώς. Για ότι άλλο θέλεις με pm.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-10, 11:04
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Αν δεν καταλαβαινεις οτι αυτα που γραφω τα γραφω με διαθεση να σε προφυλλαξω δεν με απασχολει καθολου.
Αυτο που με απασχολει ειναι ο τροπος που απαντας τον οποιο δεν ανεχομαι και εχεις μια καρτουλα απο εμενα.
Το παλικαρι που ανοιξε το θεμα εχει μολις ενα μυνημα στο φορουμ οποτε που ξερεις εσυ αν κατεχει αυτοκινητιστηκους ορους???
Απαραδεκτος.
Διοικητικό μέλος

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-10, 17:23
NikiforosGT Offline:
Moderator

ρε παιδιά μην τσακώνεστε! όταν ρωτάει τέτοιες γνώμες εδώ μέσα κάποιος υποτίθεται ότι ξέρει κάποια πραγματάκια! τουλάχιστον φαντάζομαι όλοι θα ξέρουν τι είναι τα ψαλίδια στο αμάξι! άμα δεν ξέρει κάποιος τότε πάει σε μάστορα και δεν ρωτάει τίποτα χωρίς παρεξήγηση. Εντάξει αυτό το θέμα το συγκεκριμένο είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι φταίει αν δεν οδηγήσει το αμάξι. Απλά η κοινή λογική λέει ότι αφού το κάνει σε κίνηση και πάει πάνω-κάτω πρέπει να είναι κάτι σχετικό με διεύθυνση, ανάρτηση ή τροχούς. Εξάλου μια γνώμη λέμε, όταν εγώ προσωπικά φτιάχνω το δικό μου όπως έχετε δει ψάχνω τα πάντα με κάθε ασφάλεια και λήψη μέτρων προκειμένου να βρω τι φταίει! και μου έχει τύχει για κάποιο θέμα πχ ένα τρίψιμο που είχα, να έχω πάει σε 3 μηχανικους και ο καθένας να λέει τα δικά του! καλά που δεν με έβαλαν να αλλάξω την κρεμαριέρα! γράσσο στο ρουλεμαν στο τέλος του άξονα του τιμονιού ήθελε! μερικά πράγματα είναι τόσο απλά και δεν τα βλέπουμε!

ΑΑΑ! εμένα πηγαινε πάνω κάτω το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ήταν στραβή η πίσω δεξιά ζάντα!!! αν στο κάνει ΜΟΝΟ πίσω σηκώνεις πάνω το αμάξι (το πίσω μέρος) και γυρνάει κάποιος ρόδες και εσύ τις κοιτάς αν είναι ίσιες. Με λυμμένο χειρόφρενο και με όπιστεν στο σασμαν, για ασφάλεια αν δεν μπορείς να το κάνεις πας σε μαστορα για ζυγοστάθμιση. Εγώ τις είχα ελέγξει μόνος μου πάντως και το βρήκα το πρόβλημα. Τόρνο μετά!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-10, 17:36
Το avatar του χρήστη makiscorolla
makiscorolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 carina e
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 229
makiscorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επειδη εγινε αναφορα για ψαλιδια κοπτικης και κουτια ραψιματος θα πω οτι για να λες οτι καποιος μπορει να μπερδεψει τα ψαλιδια που χρησιμοποιουν οι ραφτες με τα ψαλιδια του αυτοκινητου μαλλον υποτιμας την νοημοσυνη του και τον θεωρεις χαζο,και στην προκειμενη περιπτωση το παλικαρι που τα ανεφερε απευθυνοταν σ' εμενα και δεν σου εχω δωσει το δικαιωμα να μου μιλας ετσι,δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που θα σηκωσει το αυτοκινητο του και θα ψαχνει απο κατω ψαλιδια και βελονες σαν αυτα που εχει η μανα του,ο φιλος που ανοιξε το θεμα αυτο σε ενα φορουμ αυτοκινητων περιμενε απαντηση για το προβλημα που εχει το αυτοκινητο του και μονο,και πανω στο προβλημα του τοποθετηθηκα λεγοντας του οτι το εχω αντιμετωπισει και εγω ο ιδιος πιο παλια χωρις να ξερω την αιτια και καποιες κινησεις που εκανα,συν οτι το εχουν δει ηδη 2 μαστορες χωρις να μου αναφερουν καποια βλαβη.Αρα καποιος αλλος ειναι απαραδεκτος.
Παλιά 29-10-10, 17:44
NikiforosGT Offline:
Moderator

oκ έχεις κάποιο δίκιο αλλά επειδή δεν είναι και δικιά μου αρμοδιότητα αυτό και για να μην χαλάμε και το θέμα μας, μπορείς να του στείλεις PM να συζητήσετε ότι θέλεις. Εγώ νομίζω ότι με τους μάστορες χάνεις τον χρόνο σου, έτσι έχω καταλάβει και εγω από τα δικά μου προβλήματα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς το φορουμ και τελικά πάντα βρήκα τις λύσεις. Αν εχεις γρύλους και τριποδάκια ψάχτο όσο μπορείς μόνος σου και πρώτα τσέκαρε τροχούς ότι δεν είναι στραβοί. Γιατί και εγώ καιρό ψαχνόμουν και δεν πίστεψα ποτέ ότι η ζάντα θα είνα τόσο!!! στραβή! στην τελική αν δεν βγάζεις άκρη πας σε μάστορα να έχει τζογόμετρο να στο ελέγξουν και εκεί μπας και βρεθεί τίποτα. Είσαι σίγουρος ότι η ανάρτηση είναι οκ? πχ μπορεί να είναι οκ τα αμορτισερ και να έχουν θέμα τα ελατήρια! αν στριβεις πάει καλά? ή κάτι νουμερα? επειδή δεν το οδηγώ εγώ και δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι κάνει, κάνω εικασίες μήπως και βρεις τι φταίει! ο θόρυβος που λες από που ακούγεται? καταλαβαίνεις ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-10, 18:05
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
O Κυριάκος φυσικά και δεν αναφεροταν σε εσενα προσωπικα για τον πολυ απλο λογο οτι δεν σε ξέρει.

Αναφεροταν γενικά και ηθελε να υποδηλωσει πως εφόσον δεν γνωριζεις καποιον, δεν γνωριζεις το επιπεδο μηχανολογικων γνωσεων του, και κατα συνεπεια για να μην παιξεις με την ασφάλεια του, καλο ειναι να τον στειλεις σε καποιον μηχανικο που ξερει.

Αν δεν εχεις καταλαβει, για το καλο το δικο σου νοιάστηκε και σε καμια περιπτωση δεν υπονοησε κατι κακό ή ειρωνευτηκε.

Παρακαλω να σταματησει το θέμα εδω γιατι ουσιαστικά δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε.

Παρεξηγηση εγινε. Ο Κυριάκος ειπε κατι για το καλό σου και εσυ το πηρες στραβα απο κακη ερμηνεία.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-10, 18:27
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Οντως χαλαμε το θεμα αλλα οταν καποια πραγματα γραφονται δημοσια και υπαρχουν απαντησεις με τετοιον τροπο θα λυνονται και δημοσια.

Απαντησες ετσι???
αυτο αστειο ειναι γιατι εμενα μου ακουγεται για π@π@ρι@?δεν εβγαλα κανενα συμπερασμα απο το μυαλο μου,συζητηση εκανα,ειπα οτι το πηγα σε 2 συνεργεια και τι μου ειπαν οι μηχανικοι,και δεν εχω καμια σχεση με κουτια ραψιματος μπορει να μπερδευεσαι εσυ με αυτα αμα ραβεις τρυπες ολη μερα.

Και μετα την εξηγηση μου οτι δεν προκειται για απαντηση προς εσενα συνεχιζεις και προκαλεις εμενα προσωπικα επειδη συμβουλεψα καποιον ο οποιος δε γνωριζουμε αν εχει γνωσεις επι του αυτοκινητου να επισκευτει καποιον μηχανικο για ενα θεμα κρισιμο για την ασφαλεια σου.

Δεν θα ανεχτω κανενα να μου λεει προσωπικα οτι λεω Π@π@ριες δημοσια στο φορουμ. Αν νομιζεις οτι εχεις θιχτει στειλε πμ να δεις αν κατι το οποιο διαβαζεις απευθυνεται σε εσενα.
Διοικητικό μέλος

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Περίεργος θόρυβος antonios7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 20-01-21 11:52
Θόρυβος Στο Συμπλέκτη man1ac SUPPORT 21 22-01-13 20:18
Περίεργος θόρυβος - s.o.s!!!!!!!!!!!!!! Bouco SUPPORT 3 07-07-09 00:21
Θόρυβος απο Ζοαν lamb ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 19-02-09 19:03
Αεροδυναμικός Θόρυβος DareDevil TOYOTA COROLLA E 12 14 04-11-07 20:39

Page generated in 0,23362994 seconds (82,06% PHP - 17,94% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:58.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com