Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 245
Σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες και περιεκτικες απαντησεις!Εμενα ο θορυβος εχει γινει πιο εντονος τωρα τελευταια επειτα απο ενα ατυχημα που μου συνεβει,καθως καβαλησα πεζοδρομιο.Οποτε κινουμε σε ευθεια ακουω τον θορυβο πισω δεξια,ενω οταν αλλαζω πορεια και παιρνει κλιση το αμαξι, σταματαει...Τα ρουλεμαν αλλαζονται σε ζευγαρια ή ειναι το καθενα χωριστα?
Δύναμη Σεβασμού: 410
Αν εννοείς ζευγάρια στον ίδιο άξονα δηλαδή δεξιά κ αριστερά η απάντηση είναι οτι αν δεν έχει πρόβλημα το άλλο μπορείς να αλλάξεις μεμονωμένα αυτό που έχει πρόβλημα μόνο. Μπορείς αν θέλεις να αλλάξεις και τα δύο κακό δεν κάνεις η τσέπη σου τι δυνατότητες έχει...αλλά αν δεν έχει πρόβλημα εγώ θα άλλαζα αυτό που έχει πρόβλημα μόνο κ το άλλο οταν θα ερχόταν η ώρα του!
Δύναμη Σεβασμού: 245
Καλησπερα παιδια.Σημερα αλλαξα το ρουλεμαν που ειχε προβλημα και μου πηγε στα 75ευρω.Το καλο ειναι οτι λυθηκε το προβλημα...Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας...
Δύναμη Σεβασμού: 249
Σήμερα άλλαξα κ εγώ ρουλεμάν του πίσω δεξιού τροχού. Πάει μαζί με το άκρο, 90€ από τρακαρισμένο.
Το πρόβλημα που είχα ήταν θόρυβος και έντονο τράνταγμα στο αυτοκίνητο μετά τα 80χλμ.
Δύναμη Σεβασμού: 186
Καλησπέρα παδιά! Μιας και υπάρχει ήδη θέμα είπα να μην ανοίξω και άλλο. Μετά απο πρόσφατο σέρβις μου είπαν κι εμένα ότι το ρουλεμάν του πίσω δεξιά τροχού σε λίγο καιρό θα θέλει άλλαγμα. Επίσης μου είπε ότι αν πρόκειται να κάνω ταξίδι να το αλλάξω οπωσδήποτε πρίν το ταξίδι. Τιμή μου έδωσε κανά 80άρι αλλά δε θυμάμαι αν είναι ιμιτασιόν ή αυθεντικό. Εσείς τι γνώμη έχετε και για τη τιμή και για αυτά που μου είπε???