Στην δουλειά μου έχουμε πάρει 2 πανομοιώτυπα Aygo με σειριακό σασμαν, το ένα έχει κάνει παρα πολλα χλμ ήδη από την πολύ χρήση. Μας 'έβγαλε πρόβλημα στο σασμαν και μας το άλλαξαν αφού είναι μέσα στην εγγύηση. Μετά άρχισε να κολάει το γκάζι! το έκανε μόνο με υγρασια και αφού είχε βρέξει!!! μια 2 φορές το πήγαμε στην Toyota δεν βρηκαν τπτ! την τρίτη φορά πήγε εκεί το αφεντικό και έγινε της πόπης. Τους λέει εγώ πάω συνέχεια Διόνυσο κτλ δίπλα από γρεμούς και το αμάξι κολλάει το γκάζι τέρμα και βαράει το στροφόμετρο κόφτες!!! δλδ αμα πέσω και σκοτωθώ θα πείτε α τελικά έφταιγε το γκάζι???? τελικά το πρόβλημα είναι στον μηχανισμό πίσω από το πεντάλ και μας το αλλάξανε ολόκληρο, έκαναν 3-4 μέρες και μας είχαν δώσει αμάξι αντικατάστασης το νέο Yaris. Το άλλο aygo που έχουμε με λιγότερα χλμ δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Αυτό με το γκάζι που είπα έγινε πριν 2μήνες περίπου ΠΡΙΝ γίνει το θέμα με τις ανακλήσεις και έχει να κάνει με τα χλμ που έχει το αμάξι! αν έχετε λίγα το πρόβλημα θα εμφανιστεί αργότερα! γιαυτό προληπτικά πρέπει να πάτε να σας το αντικαταστήσουν! ο αδερφος μου έχει το νεο Auris 1.3 αλλά δεν έχει ακόμα ούτε 10000χλμ, προς το παρόν κανένα προβλημα, πρέπει να το αλλάξει και αυτός όμως?
|