Εγώ προσπαθώ να μην κάνω φασαρία εδώ τουλάχιστον κοντά στην περιοχή μου, :Pppp αλλά όμως δεν μπορώ ρε παιδιά να μην ακούσω σκάστρα!!! τι να κάνουμε? και ειδικά αμα δεν βρίσκω και να παρκάρω, ή βλέπω 5-6 μηχανάκια-μηχανές να κρατάνε θέσεις!!! μου ανάβουν τα λαμπάκια και το αμάξι όχι μόνο turbizei αλλά απογειώνεται στην κυριολεξία! οπότε και συναγερμοί βαράνε και κόσμος τρομάζει και άλλα πολλά:Ppp αν πηγαίνω κανονικά δεν κανει πολύ φασαρία, κυριλέ μπασάκι ήχο κάνει, αλλά αν ανοίξει η ct9 γίνεται χαμός ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ, θόρυβος εξάτμισης, βαράνε συναγερμοί, φτερνίζεται η σκάστρα και αν αφήσω απότομα γκάζι, βαράει και κανά σκασίδι. Μακάρι όλα να ήταν σωστά και να μην ενοχλούσαμε κανέναν, αλλά κάποια στιγμή θα το πατήσεις το γκαζάκι, δεν γίνεται να περιμένεις να βγεις εκτός κατοικημένων περιοχών για να "ανοίξεις" λίγο. Πάντως εγώ είμαι και της λογικής ότι κάνεις θα σου κάνουνε και κάτι παραπάνω. Δηλαδή αφού ενοχλούνε άλλοι εμένα δεν με νοιάζει και μένα και τόσο για τους άλλους, αλλά δεν είμαι και κάγκουρας κιόλας, όλα εκεί που πρέπει και μέσα σε λογικά όρια. Δηλαδή δεν θα έρθω μεσημέρι να πλακώνομαι στα γκάζια και μετά θα θέλω το αμάξι στο ρελαντί 5 λεπτά να ξετουρμπίσει. Τώρα βέβαια μερικοί άνθρωποι πχ ηλικιωμένοι ενοχλούνται με τα πάντα! εδώ η άλλη μου ελεγε να σβήνω το μοτερ να μην ακούγεται τίποτα!!!! είναι λογικά πράγματα αυτά τώρα? δεν είναι ευκολότερο να βουλώσει τα αυτιά της? καλά που δεν εχει πει τίποτα ακόμα για τον παπαγάλο μου! με ακούει όταν έρχομαι γιατί σφυράει η σκάστρα στις χαμηλές ταχύτητες (όχι turbisma) και σφυρίζει και αυτός προσπαθώντας να την μιμηθεί και γίνεται χαμός λέμε! και επίσης όταν ακούσει σειρήνα προσπαθεί να κάνει τον ήχο!!!! έχετε ακούσει παπαγάλο να κάνει ιου ιου ιου?? αλλά σαν σφύριγμα? LOL!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-05-09 στις 17:12.
|