Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-04-09, 08:31
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios Εμφάνιση μηνυμάτων
Οντως είχε βγει οδηγία εξέτασης για τη κολόνα τιμονιού σε Ε12 και κατασκευής από 3ο/2005 μέχρι 9ο ή 10ο/2005 αν θυμάμαι καλά.Κα είχε βγει περίπου 1 χρόνο μετά από την κατασκευή τους.Αλλά τότε ειδοποιούσε η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς τους ιδιοκτήτες και πηγαίναν σε όποια αντιπροσωπεία τους βόλευε και γινόταν η αλλαγή ΔΩΡΕΑΝ!! Τώρα δεν ξέρω για ποιο λόγο εσύ δεν έλαβες τέτοια ειδοποίηση.......
Πέτρο, ούτε εγώ έχω λάβει τέτοια ενημέρωση, μπορείς να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες;
Παλιά 14-04-09, 09:54
AKISHELLAS3 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: E12 FACELIFT
Περιοχή: Νικαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
AKISHELLAS3 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Eγω το πηρα το αμαξι μεταχειρισμενο με 15000χλμ το 2006 μηπως γιαυτο δεν ειχα ειδοποιηθει ?

Μολις πηρα τηλ. τον μαστορα κ μου ειπε οτι του ειπαν 400ε για την κολονα αλλα μου ειπε δεν εχεις κανενα προβλημα εισαι ασφαλης κ να το αφησεις ετσι,του ειπα πως ειχε ειδοποιηση η για το μοντελο μου διοτι ειναι 9ος/2005 αλλα δεν το ηξερα εγω κ κανονικα πρεπει να γινεται δωρεαν η αλλαγη διοτι ηταν προβλήματικο χωρις να εχει σχεση η εγγυηση (σωστα δεν του ειπα ρε παιδια?) μου ειπε να παρω σε καποια αντιπροσωπια να ρωτησω.Θα παρω κ θα ενημερωσω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 14-04-09 στις 10:05. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-09, 10:12
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Φίλε μου, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που όλοι μας όταν αγοράζουμε καινούργιο αυτοκίνητο κάνουμε τα σέρβις μας στην αντιπροσωπεία, τουλάχιστον για όσο χρόνο διαρκεί η εγγύηση... Ό,τι έχεις γλιτώσεις τόσο καιρό από το χαμηλότερο κόστος των σέρβις σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο, θα το πληρώσεις σε μία τέτοια ζημιά. Τώρα εσύ θα πρέπει να τρέξεις πολύ και δεν ξέρω εάν θα καταφέρεις και πολλά προκειμένου να το περάσεις στην εγγύηση...
Παλιά 14-04-09, 10:38
AKISHELLAS3 Offline:
Νεότατος

Οντως απο τι φαινεται την πατησα κ τωρα που μιλησα με την αντιπροσωπια μου ειπαν οτι δεν υπαγεται στην σειρα που ειχε το προβλημα κ ας ειναι τον 9ο του 2009,μιλησα κ παλι με τον τεχνικο κ μου ειπε να το παω μετα το πασχα να κοιταξει τα δαχτυλιδια (κατι τετοιο-ειμαι ασχετος απο αυτα) κ στην αρχη που μου ειχε πει για την κολονα οτι ειναι γυρω στα 400ε ,ενα 100 παιρνουμε με ενοικιο +δανειο θα δωσουμε κ αυτα κ θα μεινουμε με τα ... στα χερια αντε παλι δανειο,μαμω το κερατο μου μαμω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-09, 11:50
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 597
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Οτι είχε βγει τέτοια ενημέρωση είμαι σίγουρος, μου το είχε δείξει τότε το χαρτί ο υπεύθυνος της αντιπροσωπείας εδώ στον νομό Πέλλας απλώς δεν θυμάμαι ακριβώς για ποια περίοδο κατασκευής έγραφε αλλά νομίζω ότι ήταν αυτή που έχω αναφέρει ποιο πάνω.Ανδρέα πάρε τηλ στην αντιπροσωπεία και κάνε τους έτσι μια ερώτηση ότι τάχα άκουσες ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα να δούμε τι θα σου απαντήσουν.

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-09, 12:11
corollapatra Offline:
Administrator

Μετά το Πάσχα θα πάω για το σέρβις των 75.000 χλμ. και θα το αναφέρω τότε. Θα ενημερώσω σχετικά.

Αλλά με την ευκαιρία, δεν μας λέει και ο sotosVERIA τι ακριβώς ισχύει για αυτήν την περίπτωση; Λογικά κάτι θα γνωρίζεις Σώτο, έτσι;
Παλιά 14-04-09, 12:45
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Μπορει να επιανε σε συγκεκριμενους αριθμους πλαισιου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-09, 13:34
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 397
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν θυμαμαι αν υπήρχε συγκεκριμένη καμπανια για τις κολόνες τιμονιου στα συγκεκριμενα αυτοκίνητα. Μπορει ομως να υπήρχε καποια τεχνική ενημέρωση προς τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστες και οχι προς τους πελάτες και να μην την ξερω, γιατι θα ειχε βγει πριν πιασω δουλειά στην ΤΟΥΟΤΑ.

Εμείς έτυχε να αλλάξουμε κολώνα τιμονιού σε 2-3 corolla μονο, τα οποία σαν συμπτωμα είχαν να κανει ενα "κτακ" κατα την περιστροφή του τιμονιου.
Ο τζόγος ομως περα απο την κολόνα μπορεί να οφείλεται και στην κρεμαγιερα, τα ημίμπαρα ή τα ακρόμπαρα.

Καλό θα είναι να πάει σε μια αντιπροσωπεία να το ελέγχξουν, γιατί αυτοί κατι περισσότερο θα ξέρουν (απο τον μάστορα της γειτονιάς).

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-09, 13:44
AKISHELLAS3 Offline:
Νεότατος

Ουπς παιδια "κτακ" μου ακουγεται δηλαδη δεν χανω την αισθηση ελεγχου του τιμονιου οταν οδηγω απλα με το "τζογαρισμα" που αναφερα μαλλον εδωσα λαθος ονομασια διοτι νομιζα πως αυτο ειναι ο τζογος .
Με λιγα λογια οταν στριβω δεν νομιζω πως χανει ο κυκλος που κανει το τιμονι ωστε να το στριψω πιο πολυ απλα ακουει μια χαρα στις στροφες απλως ακουγεται "κτακ" απο μεσα .
Φιλε μου αν ειναι αυτο τι ειναι ? Ενημερωσε με αν σου ειναι ευκολο κ για το κοστος περιπου .Ευχαριστω .
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-09, 14:17
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 397
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AKISHELLAS3 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ουπς παιδια "κτακ" μου ακουγεται δηλαδη δεν χανω την αισθηση ελεγχου του τιμονιου οταν οδηγω απλα με το "τζογαρισμα" που αναφερα μαλλον εδωσα λαθος ονομασια διοτι νομιζα πως αυτο ειναι ο τζογος .
Με λιγα λογια οταν στριβω δεν νομιζω πως χανει ο κυκλος που κανει το τιμονι ωστε να το στριψω πιο πολυ απλα ακουει μια χαρα στις στροφες απλως ακουγεται "κτακ" απο μεσα .
Φιλε μου αν ειναι αυτο τι ειναι ? Ενημερωσε με αν σου ειναι ευκολο κ για το κοστος περιπου .Ευχαριστω .
Κολόνα τιμονιού.

Δεν ξέρω ακριβώς ποσο στοιχιζει (ειμαι και σε αδεια), αλλα είναι αρκετά τα χρήματα. Επιμένω να πας σε μια αντιπροσωπεια να το επιβεβαιώσουν και να σου πουν και το κοστος αντικαταστασης.

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ dj.jorge TOYOTA AURIS 2 27-07-12 12:17
ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ G6 pcline SUPPORT 3 18-10-11 23:47
Τρεμει το τιμονι!! alexx TOYOTA COROLLA 111(G6) 18 12-05-10 17:07
Τιμονι! Eleftheria TOYOTA COROLLA E 12 61 27-03-07 23:41
Τιμονι Corolla E12 Eleftheria TOYOTA COROLLA E 12 10 31-10-06 10:29

Page generated in 0,24931002 seconds (83,26% PHP - 16,74% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com