Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos
εμενα η γνωμη μου ειναι οτι ουτε μποικοταζ χρειαζεται ουτε τπτ...
φιλε μου αν θες να πιεις τον καφε σου κ να στον σερβιρει η πανεμορφη σερβιτορα στον δισκο πολυτελειας με την υπεροχη θεα κ τον ωραιο κοσμο εεε φυσικο ειναι να μην τον πληρωσεις οσο θα τον πληρωνες σε ενα συνοικιακο καφε που απλα θα εβλεπες αμαξια να περνανε πανω κατω μεσα απο μια τζαμαρια....
Στην τελικη για το θεμα καφε που θιξατε πιστευω οτι υπαρχουν αμετρητες καφεταιρειες κ αν σαν προταιρεοτητα θετει καποιος την τιμη κανει μεχρι κ εκει ερευνα αγορας αλλα εγω μιλαω προσωπικα για εμενα κ δεν κατηγορω καποια μαγαζια που εχουν τσιμπημενες τιμες γιατι θεωρω οτι σε πολλα απο αυτα καποιος δεν πληρωνει τον καφε αλλα τις υπηρεσιες κ την ψυχαγωγια του
|
ρε συ Ντίνο αμα εξεραίσες την πανεμορφη σερβιτόρα που μπορεί να υπάρχει,η θεα δεν ειναι του μαγαζιού απλά τη βλέπεις από το μαγαζί και ο ωραίος κόσμος δεν προσφέρεται από το μαγαζί.γιατί λοιπόν να τον χρυσοπληρώνουμε τον καφε μας ρε φιλε?για τα ματια της μικρής σερβιτόρας που θα δείξει τα κάλη της?μπα.για τον δισκο πολυτελειας?η μαμα μου εχει 2,3 ακριβους που οι αλλοι μπροστά σε αυτούς των καφε δεν πιανουν μια.χαχαχα
περα από την πλάκα πιστεύω ότι το μποικοτάζ πρέπει να γίνει αλλά δυστηχώς επειδή μενουμε στο ελλαντα ολοι θα πανε για καφε.εξαλου στους περισσότερους ενα Σαββατο βραδυ μενει για διασκεδαση και για καφε.
τουλάχιστον τον φραπέ που πίνουμε οι περισσότεροι ας τον αφηναν σε μια λογικη τιμη.δεν ζητάω περιεργους καφεδες.εναν ρημαδοφραπε θέλω να πιω και να δω τα φιλαρακια μου ρε φιλε και να χαζεψω και λιγο κοσμο που περναει.