αυτό με το διακοπτάκι γίνεται και μάλιστα σε κάποιες αντιπροσωπίες στο λένε.δεν είναι τίποτα αλλά...
το abs άλλες φορές χρειάζεται και άλλες καλό θα ήταν να απουσιάζει.το θέμα είναι ότι ακόμα και μέσα στην πόλη με τους δρόμους που έχουμε χρειάζεται.δοκίμασε πρώτα να αλλάξεις τα υλικά τριβής(τακάκια και δίσκους με aftermarket).πιο κατάλληλοι είναι όσοι έχουν ίδιο μοντέλο με το δικό σου να σου πουν τι έχουν βάλει και αν έχουν δει διαφορά.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
Εγω ειμαι υπερ του ΑΒS.Και νομιζω οτι με αυτο σταματας πιο γρηγορα σε αποτομο φρεναρισμα.Επισης μπορεις να στριψεις κιολας αν βαραει το ΑΒS.
|
εγώ πάλι έχω την αντίθετη άποψη.για πιο σπορ οδήγηση καλό είναι να απουσιάζουν όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα,αλλά σε τι δρόμους μπορείς να το κάνεις αυτό ομως?εκεί είναι το θέμα.
με ή χωρίς abs πάντα παίζει ρόλο το κατα πόσο καλά γνωρίζεις το αυτοκίνητό σου.έλα να σε κάνω βόλτα Θανο σε γυαλί δρόμο και με χωρίς abs να δεις πως σταματάει το δικό μου αλλά και πάλι πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μη το σώσεις και να γίνει η στραβή,ειλικρινά υπάρχουν φάσεις που το έχω χρειαστεί και που έχω ευχηθεί να είχαν τα corollakia μας αλλά βλέπεις και από τα δυο απουσιάζει.