Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TAKISCOR
εσυ εβαλες bridgestone ποια και γιατι;εχεις δοκιμασει τα pilot exalto;
|
Λεω τα Βridgestone ER300 σε Η γιατι ειναι πιο ευκολο να ζεσταθουν, απο οτι τα V που ειναι τα exalto.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eusebio
............Τα Continental SportContact φοράω στο yaris μου αλλά σε 195/50 - 16 , το έχω δοκιμάσει σε βρεγμένο και είναι παρα πολυ καλό. Απλά δεν είναι για πολύ επιθετική οδήγηση, αλλά για νορμάλ εώς απλά γρήγορη οδήγηση..
|
Εγω και ο αδερφος μου φοραμε τα Continental SportContact 2 σε 215/40R18 και στο νερο ειναι επικινδινα αμα τρεχεις!!!!!!!!!!!
Σε εναν πελατη μου εβαλα τα Continental premium Contact 2 σε celica που πριν φορουσε τα Continental premium Contact 1, μου ειπε οτι στο νερο δεν κανουν καθολου,σε σχεσει με τα premium Contact 1 που ειχε πριν.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Κατ' εμέ, τα ελαστικά είναι ένα έξοδο το οποίο αξίζει να γίνεται και δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε καθόλου.
Αν κάνεις συχνές αλλαγές, μπορεί να ζήσεις περισσότερο και εσύ και το αυτοκίνητό σου!
Σκέψου ότι 2m διαφορά απόστασης σε κάποιο φρενάρισμα, μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός απλού καρδιοχτυπήματος και της ολικής καταστροφής του αυτοκινήτου.
Πάνος.
|
ΣΥΝΦΩΝΩ με τον Πανο.
Αν κατσει καποιος και μετρησει ποσα λευτα δινει σε λ@λ@κιες πανω στο

θα καταλαβει οτι τα λαστιχα μια φορα στα 2-3 χρονια δεν ειναι τιποτα!!!!!