Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |
|
 |
.. |
 |

19-11-08, 23:00
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
..
Παιδια καλα ολα αυτα που λετε και συμφωνω μαζι σας.....Αν και παντου σε ολες τις γειτονιες υπαρχει και ενας γεροπαραξενος αλλα μηπως και εμεις μετα απο αρκετα χρονια οταν φτασουμε στην ηλικια τους γινουμε και εμεις ετσι???Να μας πειραζει δλδ μεχρι και ενα ποδηλατο???? Γτ ξερω πως οτι κοροιδευεις το λουζεσαι...
Υ.Γ αν και εγω δεν φοραω εξατμιση ειχα προβλημα γυρω στο μηνα με τον ιμαντα δυναμο.....σφιριζε και σικωνα την γειτονια στο ποδι και απο αρκετους τα ακουγα....αλλα δεν εδινα σημασια.....
|

19-11-08, 23:12
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
βασιλη κατσε να δεις που θα κανει register η γιαγια εδω... 

20-11-08, 01:10
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από XAROS
ΝΑ το πειτε νωριτερα ,θελω να μαι και γω!!! 
|
Δεν τη λυπασαι Γιωργο?Θα κουφαθει επιτοπου!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
βασιλη κατσε να δεις που θα κανει register η γιαγια εδω... 
|
Και που να ειχε καμμια ΚΕ-10 η 20 στα νιατα της!!!

20-11-08, 08:56
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
AAXXAAXAXAX τι γέλια έχω ρίξει λέμε!!! προς το παρόν δεν παρκάρω εκεί κοντά της και είμαι ήσυχος! παλιότερα με το σταρλετ κάπου πέρναγα και σκάω 2-3 τουρμπίσματα και βγήκε ενας παππούς με πυτζάμες και με έβριζε! του λέω τράβα κοιμήσου παππού. ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ
|

03-05-09, 16:07
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ
|
|
αστο φιλε μην ασχολεισαι με την παρτη τησ παιξτο japan
|

03-05-09, 18:04
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
πέρα απ' όλα αυτά, ξέρεις οτι είσαι μέσα στα επιτρεπτά όρια; και ποια είναι αυτά;
αν ναι πως; το μέτρησες το αμάξι με ντεσιμπελόμετρο ή με το αυτί εμπειρικά;
αν σε σταματήσει πχ. τροχαία θα περάσεις το τεστ;
αν σε όλα ναι, μην ασχολείσαι με την κυρία, αλλιώς κάτι πρέπει να διορθώσεις.
το οτι ασχολείται μόνο ένας με ένα θέμα πχ. θόρυβος, και όχι άλλοι, δεν σημαίνει οτι αυτός είναι ο στραβός και οι άλλοι εντάξει.
το θέμα είναι να είμαστε εμείς εντάξει με το γράμμα του νόμου.
|
 |
|
 |

03-05-09, 20:08
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αντώνη το μοτερ είναι 4Ε-FTE και αναγκαστικά έχει φτιαχτεί χειροποίητη εξάτμιση με downpipe, καταλύτη από κάτω μεταλλικό και τελικό καζανάκι. Δεν ξέρω πόσο είναι ο θόρυβος και δεν το έχω μετρήσει δεν ακούγεται πολύ εκτός αν το πατας πολύ. ΚΤΕΟ δεν έχει πρόβλημα και αστυνομικοί όπου έχω συναντήσει ή με σταμάτησαν ποτέ δεν είπαν το παραμικρό. Το ότι μόνο αυτή μου την έχει πει δείχνει ότι αυτή δεν πάει καλά γιατί αν το αμάξι μου έκανε πχ σαν saroralla θα μου την λέγανε και άλλοι. Το να κάνει λίγο μπασάκι το κάνουν πάρα πάρα πολλά αμάξια και με ένα αλλαγμένο τελικό μόνο. Το starlet ep82 που είχα στην αρχή με ένα τελικό ελευθέρας έκανε κατά πολύ περισσότερο θόρυβο. Απλά αυτή είναι μεγάλη στην ηλικία και την ενοχλούν τα πάντα, έμαθα ότι τους διώχνει όλους μπροστά από το σπίτι της και λέει και σε άλλους ότι την ενοχλεί ο θόρυβος και έχουν μαμίσια αυτοκίνητα! Αυτό που με ενοχλεί εμένα δεν είναι τόσο το ότι μου την λέει, αλλά το πως το λέει! δεν μιλάει ευγενικά, έρχετε με θράσος ενώ ΠΟΤΕ δεν μας έχει χαιρετήσει ή να μας πει μια καλημέρα από τότε που μένουμε εδώ και μιλάμε από το 1977 και ποιό πριν. Την προηγούμενη φορά με είχε απειλήσει κιόλας και αναγκάστηκα να την βρίσω. Της είπα την προπροηγούμενη φορά ότι ΔΕΝ θα παρκάρω σε 2 θέσεις μπροστά και απέναντι από το σπίτι της. Κατεβαίνω όταν έρχομαι με νεκρά, πατάω το γκάζι σιγά για να παρκάρω, δεν το αφήνω το πρωί να ζεσταίνεται, δεν το αφήνω μετά στο ρελαντί παρά λίγα sec (δεν έχω ακόμα turbo timer) και αυτή κάποια φορά μου είχε πει να το σβήνω!!!! και στην ανηφόρα που έχει εδώ αν βάλεις όπιστεν και πατας γκάζι να μη σε πάρει κατω δεν θα ακουστεί? δλδ έλεος μη τα παραλέμε! κάνω ότι μπορώ να μην πολυακούγεται, αν την ενοχλεί και πάλι να βάλει ωτοασπίδες τι άλλο να πω! από την στιγμή που δεν μιλάει κάνεις άλλος και δεδομένα που έμαθα για αυτήν, θεωρώ ότι αυτή απλά δεν πάει καλά και είναι γεροπαράξενη και την ενοχλούν τα πάντα. Κάνουμε τον κινέζο-γιαπωνέζο, δεν βλέπουμε, δεν ακούμε και ας ελπίσουμε να μην μου ξαναμιλήσει γιατί θα έχουμε συνέχεια στο θέμα.
|

03-05-09, 23:32
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
γριά και ακούει τόσο καλά;;
έπεσες στην περίπτωση. μην ασχολείσαι αλλά και μην αδιαφορείς. ότι κάνεις δηλαδή γιατί καμιά φορά μερικοί είναι και στριμένοι και δεν ξέρεις τι γίνεται.
|

04-05-09, 08:58
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
αν είδες ποιο πριν είπα ότι μου είπε ένας γείτονας ότι του έριξε κάτι στο αμάξι και του χάλασε το χρώμα. Είναι και η κρεβατοκάμαρα δίπλα στο δρόμο και έχει τζαμαρίες και προφανώς κοιμάται το μεσημέρι και τρίζουν όλα αν παρκάρει κανείς απέξω. Οπότε μακριά από εκεί!
|

18-05-09, 23:20
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
ξερει κανεις ποσο ειναι το επιπεδο θορυβου της εξατμισης??πως το μετραμε και πως μπορουμε να χαμηλωσουμε το επιπεδο του θορυβου μεσα στην καμπινα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,26678205 seconds (83,13% PHP - 16,87% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|