Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |
|

08-11-08, 10:35
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gi@nn@kis
φιλαρακο δε νομιζω να ειναι και οτι καλυτερο να πας να χαραξεις τις δισκοπλακες οπως και να τις τρυπισεις διοτι απ το εργοστασιο αυτες που ειναι ετοιμες ειναι ζυγισμενες!!!
προτεινω δηλ.να πας και να αγορασεις το kit που θελεις και να το φορεσεις πανω στο αμαξι για να χεις το κεφαλι σου ησυχο...χωρις να μπλεξεις με πατεντες!!!Παντα Φιλικα.... 
|
Συμφωνω απολυτα και να ξερετε οτι μια πατεντα ειναι πατεντα και οταν παμε για κατι φτηνο μετα μας βγαινει ακριβο!
|
 |
|
 |

08-11-08, 20:23
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
όταν λέτε ότι κάνατε πλήρη μετατροπή βάλατε και φρένα μπροστινά από levin? εγώ έχω ΕΕ111 και έβαλα μόνο τα πίσω, επειδή δεν ήμουν μπροστά δεν γνωρίζω αν ο μηχανικός άλλαξε κατανεμητή, πως μπορώ να το καταλάβω αυτό εγώ? δεν είναι αυτό που είναι μπροστά που πάνε σε αυτό όλα τα σωληνάκια των φρένων? πάντως από τότε που τα έβαλα η διαφορά στο φρενάρισμα είναι τεράστια και έχω τα μαμίσια φρένα μπροστά. Η τιμή τους πάντως πάει κάπου στα 250 ευρώ μαζί με τις ντίζες. Να πω πως όπως είχα πει και σε άλλο topic για πρόβλημα με τα φρένα, μου έτυχε το Καλοκαίρι να ανάψουν τα μπροστινά μου φρένα 3 φορές! μία όταν έκανα τον Διονυσο σε 15 λεπτα όλη την διαδρομή που πήρανε φωτιές, με το starlet gt δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ αυτό! στην Χίο διαδρομή 34-35 χλμ βουνίσια, τα ίδια σχεδόν και από Αργος - Μαραθώνας 180χλμ περίπου με πολλές στάσεις. Τώρα το λέω επειδή είμαστε σε σχετικό θέμα, είτε είναι θέμα κατανεμητή όπως λέτε ΑΝ δεν έχει αλλαχτεί, ή φταίνε τα imitation τακάκια (κάτι καφέ είναι) ή τα μαμίσια μπροστινά φρένα δεν είναι αρκετά για τον 4E-FTE που φοράω στην turborolla.
|

04-11-08, 17:05
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
παιζουν κ τα ακρα απο g6 ρε παιδια γιατι να ψαχνει για levin κ λογικα αν θελει καινουρια ειναι πιο ευκολο να τα βρει.jason αυτο που λες για τη πιεση δεν ισχυει ολοι το ιδιο εχουμε κανει κ δεν εχουμε προβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης20v : 04-11-08 στις 17:24.
|

04-11-08, 17:20
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
παιζουν κ τα ακρα απο g6 ρε παιδια γιατι να ψαχνει για levin κ λογικα αν θελει καινορια ειναι πιο ευκολο να τα βρει.jason αυτο που λες για τη πιεση δεν ισχυει ολοι το ιδιο εχουμε κανει κ δεν εχουμε προβλημα.
|
Πολύ σωστός,Γιατί δεν ψάχνεις από g6???Λογικά πιο εύκολα θα βρεις...
|

04-11-08, 17:06
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Οι κατανεμητες δεν ειναι ολοι ιδιοι. Δεν θα παρεις πιεση απο μπροστα και θα την δωσεις πισω. Απλα μπορεις να ρυθμισεις την πιεση ξεχωριστα μπροστα και πισω.
Οι κατανεμητες που ειναι για δισκους μπροστα και ταμποτρα πισω, δεν εχουν ρυθμιστη για τα ταμπουρα και επομενως δεν μπορεις να αφησεις τον ιδιο κατανεμητη οταν βαλεις δισκοφρενα πισω.
Παντα συμφωνα με τις ταπεινες μου γνωσεις
|

04-11-08, 17:25
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
παλι δεν χρειαζομαι κατανεμητη αν παρω απο g6?τι διαμετρο εχουν?
|

04-11-08, 21:56
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
παλι δεν χρειαζομαι κατανεμητη αν παρω απο g6?τι διαμετρο εχουν?
|
και παλι θελεις κατανεμητη.
266χ9
|

04-11-08, 21:45
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
όπως προείπε και ο Τόλης με λίγα λόγια θα σου πω και εγώ ότι από τι στιγμή που πίσω θα βγάλεις τα ταμπούρα και θα βάλεις τα δισκόφρενα πρέπει να βάλεις και κατανεμητή εκτός αν θέλεις να φρενάρεις κανονικά μπροστά και πίσω απλά η δαγκάνα να υπολειτουργεί που σημαίνει μόνο γονάτισμα του αυτοκινήτου μπροστά στο φρεναρισμα.
|

04-11-08, 22:31
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παιδια συγνωμη που χαλαω το topic, αλλα θελω να ρωτησω αν ειναι σιγουρο οτι με τον κατανεμητη θα φρεναρει οπως πρεπει. Για οσους δεν θυμουνται, οταν πηγα για ΚΤΕΟ μου βγαλανε πισω μονοπλευρη πεδηση (νομιζω) δεξια 15%. Πισω εχω δισκους απο LEVIN, αλλα με τον κατανεμητη για τα ταμπουρα. Το περιεργο ειαι οτι σε αποτομα φρεναρισματα ναι μεν ενιωθα οτι κατι γινεται πισω, αλλα δεν μπορω να πω οτι μου γονατιζει. Ευχαριστω και συγνωμη για το offtopic.
|

04-11-08, 22:46
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλκιδικη
|
|
Εγώ πήρα απο ΕΕ111 face lift 3door και τα έβαλα σε ΕΕ111pro face 4door σε συνεργείο εξουσιουοδοτημένο ΤΟΥΟΤΑ και δέν μου ανάφεραν οτι χρειάζετε κατανεμιτή! Υπόψιν το αμάξι είχε και έχει ΑΒS γιατί τα άκρα τα ζήτησα για αμάξι με ΑΒS... Κατα τα άλλα τα έχω τώρα 2 χρόνια και ουδέν πρόβλημα απο έλειψη φρένου η κάτι άλλο... Απλα το χειρόφρενο ειναι μόνο για ακινητοποίηση και όχι για μ@λ@κίες γιατι δεν πιάνουν τέλεια! Αυτό γινετε γιατί το χειρόφρενο λειτουργεί στη δαγκάνα ενώ κάποιοι άλλοι τύποι (πίσω) άκρον δισκόφρενου έχουν μέσα στο δισκόφρενο και ταμπουράκι για χειρόφρενο μόνο και εκείνα πιάνουν τέλεια... 
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,26389098 seconds (83,45% PHP - 16,55% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|