Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 597
Ο θόρυβος αυτός αυτός που ακούγεται από πίσω όταν κατεβαίνει το χειρόφρενο είναι ότι ξεκολλάν τα μικρά ταμπούρα που έχουν οι τροχοί για το χειρόφρενο.....Για όταν ακούγεται από μπροστά δεν ξέρω......Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιον θόρυβο από μπροστά.Ισως επειδή το δικό μου είναι facelift και όπως λέει ο Κώστας (Oxygen) το πρόβλημα που εντοπίστηκε στα πρώτα Corolla διορθώθηκε στα επόμενα....
Τελικά αυτό που λέγαμε για τις μεγάλες διαστάσεις σε ζάντες (17" και πάνω) ότι καταπονούν το διαφορικό, δείχνει ότι έχει βάση με όλο αυτό το θέμα.....
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 336
Αυτο το "τακ" το κανει και εμενα και ειναι μοντελο 1/2004 ! Αυτο το κανει παντα οταν το αμαξι ειναι κρυο ! Αυτο το "τακ" το ακουω και στο nissan qashqai του κολλητου μου οταν επισης ειναι κρυο ! Δε νομιζω να ειναι καποιο προβλημα..