Χρήστο έχεις δίκιο και το club να μην υπήρχε πάλι θα παίζαμε αλλά έλα μου όμως που τώρα αντιπροσωπεύουμε μια παρέα. Δεν ζήτησα να παίξει κάποιος με το ζόρι όσοι ήθελαν δήλωσαν συμμετοχή στην αρχή και παίζουν αλλά να μας δείξουν οτι αυτή η παρέα καταλαβαίνει οτι είναι ένα κομμάτι της και εκεί.
απο εκεί και πέρα έχει δίκιο ο Πάνος.... που είναι όλοι αυτοί που θέλανε cart ? γιατί είναι συνέχεια οι ίδιοι 2 χρόνια τώρα ? μια φορά δεν μπρέσαν να έρθουν έτσι για να τους δούμε και να μας δούν βρε αδερφέ να πούμε μια κουβέντα. k-lambro έχεις δίκιο οτι πρέπει να γίνουν και άλλες εκδηλώσεις αλλά όταν βλέπουμε οτι ακυρώθηκε η τελευταία εκδρομή λόγο έλλειψης συμμετοχών δεν μπορούμε να κανονίσουμε και πολλά. Πάντως τώρα που ανοίγει και ο καιρός θα γίνουν πραγματάκια η συμμετοχή μας στα οποία θα καθορίσει και τις μελλοντικές δραστηριότητες μας (μόνο μην αρχίσουμε τις δικαιολογίες του τύπου "δεν μπορούμε να αφιερώσουμε τόσο πολύ χρόνο ή χρήμα για την συμμετοχή μας" και άλλα τέτοια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς........) Καταλάβετέ το αν δεν συμμετάσχουμε σε κάτι που γίνετε σήμερα δεν θα μπορέσει να γίνει κάτι άλλο αύριο κια σίγουρα δεν μπορούμε να μαντέψουμε τι σας αρέσει και πότε σας αρέσει για να το κανονίσουμε........
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|