Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Θανάση αν είναι υποκειμενικό το θέμα δεν θα έπρεπε να τα λες έτσι τα πράγματα.
Δεν υπάρχει κανενας κανόνας αλλά από τη στιγμή που το carbon (το αληθινό) έχει βγει για πρακτικούς λόγους (λογω βάρους) και όχι για καλαισθησία, μπορεί να μπει και σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο χωρίς να λαμβάνεις υπόψην το χρώμα.
Ενα αγωνιστικό αυτοκίνητο μωβ χρώματος δλδ δεν θα βάλει carbon καπώ επειδή δεν του ταιριάζει ή θα πρέπει να περάσει βαφείο και να βγεί πχ ασημί για να "δένει" καλύτερα στο χρώμα?
Αυτοκόλητο ή οriginal το ίδιο χρώμα έχουν, άρα αν εξαιρέσουμε τους πρακτικούς λόγους, επαναλαμβάνω πως το carbon μπορεί να μπει σε αυτοκίνητο οποιουδήποτε χρωματος.
|
Φίλε madvinegar μάλλον δεν πρόσεξες καλά αυτά που έγραψα...Είπα πως αν ήταν αληθινό δεν θα έλεγα τίποτα! Το διευκρίνισα νομίζω αυτό! Εκεί θα αναγνώριζα τον σκοπό για τον οποίο μπήκε το συγκεκριμένο καπώ! Και πάλι όμως,
και το τονίζω είναι προσωπική άποψη, δε θα θεωρούσα πως προσφέρει κάτι στην εμφάνιση του αυτοκινήτου. Και μη μου πεις πως τα αγωνιστικά που το χρησιμοποιούν παντού και πάντα είναι όλα ωραία...οπότε δεν αποτελεί επιχείρημα το ότι το χρησιμοποιούν αγωνιστικά, άρα είναι καλαίσθητα!! Εξάλλου και οι ferrari, lamborghini και άλλα supercar είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, αλλά το έχουν βαμμένο...Και φυσικά επειδή είναι υποκειμενικά τα πράγματα έχω το δικαίωμα να τα λέω έτσι. Είναι η δική μου άποψη. Και για να εξηγούμαι...δεν αποκάλεσα κανένα ούτε κάγκουρα ούτε με κανένα άλλο χαρακτηρισμό., έτσι?
Φιλικά πάντα,
Θανάσης.