Αρχική Δημοσίευση από SavvasKE35
ακη κ κυριακο, με καταλαβατε?
οποτε ειπα κ εγω να αστειευτω με την αντιστοιχη διαφοροποιηση πισωκουνα - μπροστοκουνα.
οταν μια φορα οδηγουσα το δοκιμαστικο 9-5 SAAB στις σερρες, με λεει ο Στρατης χατζηπαναγιωτου (στρατισσινο γαρ), "μηπως ειχες πριν το σαμπ καμια πισωκουνα? το βαζεις μεσα ετσι" , δλδ παντα ο τροπος που οδηγουσα, σε καποιον που ξερει, εκανα μπαμ.
φιατ 125 πολσκι 1972 μοντ. ειχα.....τζαματο...,ειχε λεβιε ταχυτητων στην κολονα του τιμονιου, μολις ξεκινησα να δουλευω στα συνεργεια ξεκινησα με την 131 mirafiori 75ps κ επιδαπεδιο λεβιε ταχυτητων, 5αρι παρακαλω, κ μετα την 131 supermirafiori με 2 εεκ, 115 αλογα 1600κυβικα, αλλο θαυμασιο μοτερ, με μονο προβλημα τις διαρροες λαδιου.
εχω παρεξηγηθει με το παρακατω σχολιο αλλα δεν...μπλεκω σε περιπετειουλες.
σε καμια περιπτωση δεν μου αρεσει να λεω,
βλεπε σε αλλο θεμα-ποστ ωραιοπαθειας, στο site μας:
"επιτελους αλλος ενας στην παρεα στην παρεα των τουρμπολατρων... εχουμε φριξει με τους ατμοσφαιρακιδες... αυτεσ ειναι μετατροπες... πολυ κουκλι το εχεις και εκανες την πιο σωστη κινηση που εχω κανει κι εγω εδω και πολυ καιρο... st205... μονο προσεχε την πιεση...
ευχαριστω φιλος. Εχεισ δικιο παιζει πολυ ατμοσφαιρα εδω μεσα αλλα οτι μπορει ο καθενασ κανει! στα ποσα εισαι? hp!"
ειναι δυνατον? οι φτωχοι κ οι πλουσιοι? λαθος μεγα!
κυριολεκτικα, βγαζει πολυ καλυτερα γουστα ενας με ενα ΕΕ90 1.3 ή 1.4 mpi (καλα το ειπα?) απο οτι βγαζουν οι διαφοροι τουρμπισιοι, ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ Κ ΜΕΝΑ, που πανε κοτα, μην τους βγαλει καμια βλαβη, καμια φλαντζα, καμια θερμοκρασια, κανα τακ-τακ μπιελα ρελαντι κ.τ.λ.
βεβαια, δεν ερχομαι να επιβραβευσω τις ριψοκινδυνες ενεργειες πολλων, αλλα
η ψυχη μετραει, κ το ποσο "χερας" (σφηνωμενη τυροπιτα) ειναι ο οδηγος.
μην νομιζεται οτι κανουμε κατι με τα πολλα αλογα, μην τρελενεστε, χαλαρωστε. τιγκα ειναι οι δρομοι, που να το πας, κ αν το πας εισαι ζω-πεθαινω.
το εβαλα το δικο μου στην πιστα σερρων, κ το λυπηθηκα τα λαστιχα.
εχω φαει ητες απο ατμοσφαιρες, γιατι το πονουσα το δικο μου, φοβομουν, δεν ειχα χερια, πες οτι θες, αλλα σιγουρα, αυτοι με τα απλα αυτοκινητακια, τα πανε 10/10 ενω εμεις οι κ καλα, βαλαμε ενα μοτερ θανατος ειμαστε κλωσσες.
τα ειπα.....
αν πιασει ο wastegate το δικο μου, ειμαι σιγουρος, κ καλυτερα θα δουλευει το μοτερ μετα απο αυτον, αλλα κ ψυχη εχει για να το παει, αφου ειναι ενκαυλος νεος.
οποτε τα σχολια, στυλ, "χουμε φριξει με τους ατμοσφαιρακιδες" ειναι υπερβολες που δεν πρεπει να τις λεμε.
οπως εγω οταν ημουν πιτσιρικας ΤΕΙ κ δεν ειχα φραγκο, δουλευα κ σπουδαζα,
εβλεπα κανα BMW και ελιωνα, οτι θα ειχα εστω ενα παλιο Supra , ουτε το φανταζομουνα.
Σεβομαι κ χαιρομαι το καθε πιτσιρικο που εχει το απλο οχημα ομορφο-σενιο με ψιλομετατροπες, αφου ποσα χρονια ετσι ημουν κ εγω.
ετσι κδεν θα πρεπει να χωριζουμε τον κοσμο σε πλουσιους με τουρμπομετατροπες, που κ ολες προβληματα εχουν, και φτωχους, ατμοσφαιρακηδες.
εγω ειμαι ατμοσφαιρακιας τοτε, κ πισωκινητος κ το αποδεικνυω σε καθε ανοικτη στροφη, με το μπλε πισωκινητο σταρλετακι μου με τα 6αετιας λαστιχα του.
|