Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
nikosauris, χαλάρωσε λίγο και άκου μερικά πράγματα: Κανένας δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε "ωραία μέρα σήμερα, λέω να μπω στο club και βγάλω τρελό τον nikosauris"... Έχεις κάνει τρεις (έως έξι και επτά) εγγραφές και το πρώτο post που κάνεις σε κάθε νέα εγγραφή σου είναι για το πόσο γρήγορο είναι αυτό το Auris... Έχεις περάσει περίπου όλα τα αυτοκίνητα κάτω των 150 ίππων με άνεση... Ξέρεις, δεν έχεις μόνο εσύ αυτό το αυτοκίνητο, το έχουν και άλλοι εδώ μέσα, οπότε ξέρουν και αυτοί πόσο γρήγορα πάει... Εκτός φίλε μου εάν εσύ δεν έχεις το Auris, αλλά το Batmobile μεταμφιεσμένο σε Auris... Όσο για εκείνα τα βιντεάκια που μας λες συνέχεια, εμένα δεν μου λένε τίποτα και να τα βάλεις, δεν είμαστε 5 χρονών παιδάκια που θα βγάλουμε συμπεράσματα από ένα βίντεο που θα μας δείξεις. Οπότε, καλό θα είναι να κάτσεις και να σκεφτείς τι έχεις κάνει λάθος και τι έχεις γράψει όλο αυτό το καιρό και έχεις προκαλέσει αυτή την αντίδραση του 99% των μελών του club. Δε νομίζω όλοι αυτοί να εχουν κάτι εναντίον σου χωρίς ούτε να σε ξέρουν, μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει...
|
αδερφε corollapatra δεν εχω κατι μαζι σου προσωπικα και επισης δεν εχω κανει ουτε εξι ουτε εφτα λογαριασμους και ουτε και δεκα.επειδη βγηκαν αυτα τα ατομα και ειπαν οτι το 1600 auris πηγαινει καλα,δεν σημαινει οτι ειμαι εγω.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
τα ιδια και τα ιδια λεμε καθε φορα.με τον cobrataian ειμασταν και οι δυο online εκτος και αν ειμασταν συνενοημενοι.
τεσπα για δειτε και το καινουργιο το θεμα που εβαλα(drive ιουλιου)για να κλεισουν καποια στοματα(ξερουν ποιοι ειναι αυτοι και για ποιους απευθυνομαι)ψευτη δεν με ειπε κανενας και θα με πειτε εσεις?(για σας παρακαλω)