όταν λέτε ότι κάνατε πλήρη μετατροπή βάλατε και φρένα μπροστινά από levin? εγώ έχω ΕΕ111 και έβαλα μόνο τα πίσω, επειδή δεν ήμουν μπροστά δεν γνωρίζω αν ο μηχανικός άλλαξε κατανεμητή, πως μπορώ να το καταλάβω αυτό εγώ? δεν είναι αυτό που είναι μπροστά που πάνε σε αυτό όλα τα σωληνάκια των φρένων? πάντως από τότε που τα έβαλα η διαφορά στο φρενάρισμα είναι τεράστια και έχω τα μαμίσια φρένα μπροστά. Η τιμή τους πάντως πάει κάπου στα 250 ευρώ μαζί με τις ντίζες. Να πω πως όπως είχα πει και σε άλλο topic για πρόβλημα με τα φρένα, μου έτυχε το Καλοκαίρι να ανάψουν τα μπροστινά μου φρένα 3 φορές! μία όταν έκανα τον Διονυσο σε 15 λεπτα όλη την διαδρομή που πήρανε φωτιές, με το starlet gt δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ αυτό! στην Χίο διαδρομή 34-35 χλμ βουνίσια, τα ίδια σχεδόν και από Αργος - Μαραθώνας 180χλμ περίπου με πολλές στάσεις. Τώρα το λέω επειδή είμαστε σε σχετικό θέμα, είτε είναι θέμα κατανεμητή όπως λέτε ΑΝ δεν έχει αλλαχτεί, ή φταίνε τα imitation τακάκια (κάτι καφέ είναι) ή τα μαμίσια μπροστινά φρένα δεν είναι αρκετά για τον 4E-FTE που φοράω στην turborolla.
|