Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|

25-03-11, 14:50
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
το nissan 200sx που λεσ απο Αγ.Βαρβαρα φιλε jl e10 το ξερω!!το εχει γνωστος μου ο οποιος μενει διπλα στο σπιτι μου και λογω φιλιας ασχολειτε και με το δικο μου εδω και κανενα χρονο!εχει συνεργειο στη Μ.Αλεξανδρου στο Αιγαλεω και ο αδερφοσ του εχει και αυτοσ ενα nissan τουμπανο..δεν νομιζω πως θα ηθελαν πολλοι απο το κλαμπ μας να κατσουν διπλα τους!χαχαχα
|
 |
|
 |

25-03-11, 18:51
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
τι γίνεται ρε παιδιά, αυτά τα Nissan 200SX δεν πάνε βήμα;;; σε τι εκδόσεις κυκλοφόρησαν αυτό;;; πέτυχα ένα σήμερα με εξατμίσεις, ζάντες και απ όλα... του κολλάω από πίσω με 3η. τον βλέπω ότι κατεβάζει και πατάει. Εδώ είμαστε λέω και πατάω όπως ήμουν.
Τον έκοψε ο μπροστά και τον πρόλαβα. σφήνα και προσπέραση από δεξιά αυτός, φλας και πέρασμα από δεξιά και εγώ. αυτό το σκηνικό έγινε 2-3 φορές ώσπου έπαψε ο δρόμος να έχει δύο λωρίδες. κάποια στιγμή είχα τόση φόρα που πήγα να πέσω πάνω του (MARMELLLLL θΕΛΩ ΦΡΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕ).
Στη συνέχεια αυτός αποφάσισε να βάλει την ταυτότητα στο στόμα και να κάνει κάτι προσπεράσεις χωρίς αύριο. εγώ πέρναγα σε πιο νορμάλ κατάσταση και τσουπ έσκαγα πάλι πίσω του.
Για να μην τα πολυλογώ, κάποια στιγμή αποφάσισα να βάλω και εγώ την ταυτότητα στο στόμα, προσπέρασα αυτόν και 1-2 αμάξια ακόμα και έστριψα δεξιά... ο τύπος με το Nissan 200SX με κοίταξε περίεργα (όταν πέρασε δίπλα μου και ενώ είχα παρκάρει) και κοίταγε περίεργα το corolla. Είμαι σίγουρος ότι θα το θυμάται από δω και πέρα.... :-)
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
στην ουσια..κανονικο πατημα δεν εγινε ποτε(ησουν τυχερος) 
πριν παρω την κορολλα κοιτουσα και για τετοιο γιατι μου αρεσε..
διλιτρο τουρμπο 180 ειναι νομιζω..δεν ξερω αν βγαινει και ατμοσφαιρικο..
|
Πιθανον ηταν nx.......
η σκασμενο sx ατμο με 140 ψοφια αλογα νομιζω......ασε που ειναι 1300 κιλα!!!! 
|

26-03-11, 10:13
|
 |
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Το NX είναι άλλο μοντέλο!! Το SX απ'ότι ξέρω ατμοσφαιρικό βγάζει 140Hp όπως είπε ο Xaros!!! Έβαλε γνωστός μου στο Primera του τον SR20DE (ατμόσφαιρα) και τόσα βγάζει!!! Και άμα βάλουμε από την μια το βάρος του SX και από την άλλη τον Βαγγέλη με την ταυτότητα στο στόμα σε συνδιασμό με την KW..... το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσιολογικό!!!
τότε μην το πατήσεις!!!
|

26-03-11, 17:40
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lynx
Το NX είναι άλλο μοντέλο!!
|
Ναι..........γι αυτο το εγραψα.......επειδη ειναι 105 αλογα!!!!! 
|

26-03-11, 21:26
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
|
|
γυρνουσα απο το τει προς σπιτι.Προκαλεσα ενα audi a4 1.8t να δω τι μπορει να κανει το αμαξακι μου.(1.3 136ps)..ξεκοινισαμε μαζι αλλα διαπιστωσα οτι το audi ηταν ψοφημη αφου το αφοισα σιγουρα 2 αυτοκινητα πισω.και ειμαι σιγουρος οτι το πειγαινε τερμα.τωρα η το δικο μου ειναι διαολακι η το δικο του ειναι εντελως ψωφιο.(εχει και καποια κιλα παραπανω  )
|

27-03-11, 12:46
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΒΕΡΟΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xaralampos
γυρνουσα απο το τει προς σπιτι.Προκαλεσα ενα audi a4 1.8t να δω τι μπορει να κανει το αμαξακι μου.(1.3 136ps)..ξεκοινισαμε μαζι αλλα διαπιστωσα οτι το audi ηταν ψοφημη αφου το αφοισα σιγουρα 2 αυτοκινητα πισω.και ειμαι σιγουρος οτι το πειγαινε τερμα.τωρα η το δικο μου ειναι διαολακι η το δικο του ειναι εντελως ψωφιο.(εχει και καποια κιλα παραπανω  )
|
Λογικότατο το αποτέλεσμα... Μετά τα 120-140 ανοίγουν πολύ καλά αυτά...
den to perimena ....... |
 |

27-03-11, 13:13
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
den to perimena .......
άνοιξα το corolla μου 1,3 88 άλογα που έχει μια χοάνη μόνο και μια εξάτμιση με ένα golf το οποίο φαινόταν τούμπανο , αλλά τον έφαγε καλά ........
δύο άτομα μέσα στο corolla και στο golf ένα ........
μιλάμε στην εκκίνηση ήμουν ένα αμάξι μπροστά .....
στην τρίτη με μάζεψε ελάχιστα....αλλά δεν με πέρασε ΠΟΤΕ!!!!!!!
που να βάλω και το 4efte πάνω.....
|

27-03-11, 12:19
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lynx
Το NX είναι άλλο μοντέλο!! Το SX απ'ότι ξέρω ατμοσφαιρικό βγάζει 140Hp όπως είπε ο Xaros!!! Έβαλε γνωστός μου στο Primera του τον SR20DE (ατμόσφαιρα) και τόσα βγάζει!!! Και άμα βάλουμε από την μια το βάρος του SX και από την άλλη τον Βαγγέλη με την ταυτότητα στο στόμα σε συνδιασμό με την KW..... το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσιολογικό!!!
|
το ΝΧ targa έβγαινε:
1,6 με 98 άλογα μετά σε
1,6 mpi 110 άλογα
2,0 με 143 άλογα
και sx 1,8 turbo 170-180
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 27-03-11 στις 12:33.
Αιτία: Συγχώνευση (αλλιώς edit...)
|

27-03-11, 15:55
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Γερμανικα ψοφιμια. Ακομα και τα TSI με τα 170 δεν μπορουν να κανουν καλα κατι 1800αρια ατμοσφαιρικα.....
|

27-03-11, 16:31
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
νομίζω οτι ήταν 1,6 το golf είχε δισκόφρενα και πίσω
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 1,21235704 seconds (88,55% PHP - 11,45% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|