Καλημερα, δεν χρειαστηκε να φτιαξει σασμαν σε Toyota? μονο εγω που δεν ειμαι μηχανικος ξερω απειρες των απειρων περιπτωσεων με σασμαν Toyota που εχουν χαλασει διαφορα πραγματα. Και σπασμενα και διαφορικα και πολλα αλλα. Μονο στις ομαδες στο fb που ειμαι σε Toyota καθε λιγο προβλημα καποιος με σασμαν διαβαζω και ξερω και απο φιλους και γνωστους.
Το δικο μου ειχε τζογο στο διαφορικο και εβαλα το παλιο που ειχα και μετα πεταγε την 5η στη νεκρα οπως και το αλλο, φαγωμενα γραναζια.
Και αυτο που εχω τωρα βγαζει βαλβολες απο το μπριστιρεκ δλδ στο ρουλεμαν στον αξονα εξοδου προς συμπλεκτη και τρεχουν κατω και σταζουν κιολας στον δρομο αμα το τρεξω, προς το παρον συμπληρωνω με στεγανοποιητικο της liqui moly και βλεπουμε....
Πιθανως να ειναι διαφορικο, τωρα αμα δεν το ακουω δεν μπορω να ξερω σιγουρα. Αν ειναι αυτο το κοστος ειναι τεραστιο παιρνεις αλλο μεταχ απο αξιοπιστο και γνωστο μαντρά και το αλλαζεις μαζι με συμπλεκτη σετ και νεες βαλβολες.
Υ.Γ εχεις αλλαξει και τους εξωτερικους (πισω απο τροχους) μπιλιοφορους ? σημαντικο αυτο!
|