Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-06-23, 08:50
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα, εχει δικο ο φιλος Κωστας, ξεχασα επισης να αναφερω οτι μου ετυχε να μου κολαει η βαλβιδα του βεντιλατερ (ηταν και η γνησια) και το αποτελεσμα σε ανυποπτες χρονικες στιγμες να μου ανεβαζει θερμοκρασια! μια φορα μαλιστα αναγκαστηκα να σταματησω στην ΛΕΑ και μερικοι ετρεχαν σαν τρελοι καταπανω μου! ευτυχως επεσε γρηγορα εχω βαλει και διακοπτη μεσα να ανοιγω οταν θελω εγω το βεντιλατερ και εφυγα σφαιρα!
Μετα την αλλαξα.

Και αυτη πρεπει να αλλαζεται προληπτικα αλλα ακομα και το ψυγειο, δεν υπαρχει περιπτωση μετα απο τοσα πολλα χρονια να ειναι 100% ανοιχτο μεσα, σιγουρα εχουν φραξει κυψελες, εμενα μου ετυχε ψυγειο 1 χρονου το μισο σχεδον εχει φραξει απο τις βλακειες παραφλου που εβαζα και καποτε ειχα βαλει και νερο για λιγες μερες που ειχε τρυπησει το παλιο. ΠΟΤΕ δεν βαζουμε ΝΕΡΟ για κανεναν λογο! αν χρειαστει ισως μονο απιονισμενο οχι βρυσης ή εμφιαλωμενο.

Τελος σε περιπτωση που πλενουμε αμαξι με πιεστικο μηχανημα ΠΟΤΕ δεν ριχνουμε πανω σε ψυγεια απο κοντα γιατι στραβωνουν οι κυψελες και δεν περναει ο αερας απο μεσα τους και ετσι μειωνεται η απαγωγη θερμοτητας.

Μπορουμε να τις ισιωσουμε με προσοχη ομως μην το τρυπησουμε, εγω το εκανα στο ψυγειου του A/C που ειχε πολλες στραβες και ειναι μπροστα κιολας απο το ψυγειο νερου με αποτελεσμα και απο αυτο να μειωνεται η ροη του εισερχομενου αερα και το ιδιο ισχυει και για τα ιντερκουλερς οσοι εχουν μπροστα.
Ακομα και το βεντιλατερ μπορει να χασει την δυναμη του οχι απαραιτητα αλλα μπορει και του ψυγειου νερου τραβανε τον αερα δλδ ρουφανε προς τα μεσα (αναρροφηση). Αν δουμε οτι ειναι αδυναμος θελει αλλαγη. Προσωπικα μετα απο ολα αυτα εβαλα ψυγειου half size 3σειρο αλουμινιου και ανεμιστηρα SPAL τον ποιο δυνατο που βρηκα, κουμπι μεσα να τον ανοιγω και οταν θελω εγω για ωρα αναγκης.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-06-23 στις 08:57. Αιτία: Συμπληρώματα
Απάντηση με παράθεση