Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-12-22, 23:32
Το avatar του χρήστη Arvacon
Arvacon Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Ηλεία
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Arvacon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γεια σου Νικηφόρε, ευχαριστω για το μακροσκελες μηνυμα.

Γιατι προτιμας ημισυνθετικα απ τα συνθετικα δηλαδη? Τα συγκεκριμενα λαδια που αναφερεις δεν τα 'χω ξανακουσει, θα τα ψαξω να δω τι παιζει ομως.

Δεν εχω καταλαβει ακομα αν καιει λαδι και ποσο, γιατι δεν το κυκλοφορω το αμαξι μεχρι να αλλαξω οσα χρειαζονται, διοτι θελει θερμοστατη και γενικο σερβις. Εχω κανει μονο 170 χιλιομετρα και μετα το αραξα. Το μοτερ εχει 298 χιλιαδες τωρα. Οπως ανεφερα και στο αρχικο μου post, το μοτερ μεχρι τα 255 χιλιαδες, εκανε τακτικες αλλαγες ανα 5000 χιλιομετρα, μαζι με φιλτρο λαδιου και παντα δουλευε με 5w40 φουλ συνθετικο.

Το παραφλου το πρασινο, σιγουρα αυτος που το εβαλε ηταν τελειως ασχετος. Οταν το ειδα τραβαγα τα μαλλια μου... Καλου κακου θα αλλαξω τρομπα νερου και θερμοστατη, μιας και ειναι στο προγραμμα να αλλαχτουν και εννοειται θα κανω ενα καλο πλυσιμο με απιονισμενο νερο. Σκεφτομουν μηπως καλυτερα να βαλω αερα με πιεση με την κομπρεσσερα στο κυκλωμα οταν θα αδιασω τα νερα, για να στραγγιξει τελειως και μετα θα βαλω απιονισμενο να καθαρισει καλυτερα. Μετα θα μπει της Toyota το κοκκινελι, ναι.

Θερμοστατης θα μπει γνησιος και γενικα ειμαι της αποψης οτι το ημιτασιον το πληρωνεις 2 φορες, οποτε οσο μπορω βαζω γνησια ανταλλακτικα, εκτος εξαιρεσεων οπου ειναι ασυμφορα και δε γινεται διαφορετικα. Παραδειγμα δισκο-πλατο, γνησια τα ανταλλακτικα εχουν κανα 250αρι και βαλε, ενω σε aftermarket εχει 103 ευρω. Στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως ειναι και τα δυο της Aisin, οποτε πιστευω πως ειναι ιδια ποιοτητα.

Σχετικα με το facebook, η αληθεια ειναι πως αν και ειμαι μελος της ομαδας κ εκει, επειδη και ειμαι παλιος χρηστης διαφορων φορουμς, τα προτιμω γιατι εδω οι πληφοροριες μενουν για παντα γραμμενες και δε χανονται σε μια δυο μερες οπως συμβαινει με το απειρο σκρολαρισμα του fb, οποτε καποιος που στο μελλον θα ψαχνει καποια αντιστοιχη πληροφορια, θα την ανακαλυψει ετοιμη. Με θλιβει το γεγονος πως ο κοσμος προτιμα το facebook απ τα φορουμς, γιατι παει χαμενη τοση ανταλλαγη γνωσεων τελικα...

Να σε ρωτησω κατι σχετικα με τα φιλτρα. Βλεπω πως τα φιλτρα της Micro ειναι made in Japan. Τα ανταλλακτικα της Toyota πλεον, καποια ερχονται και απο Vietnam. Μηπως τελικα ειναι καλυτερα να παρω φιλτρο βενζινης Micro που ειναι σιγουρα made in Japan, μιας και φτιαχνονται μονο εκει, και εχει 18 ευρω, απ το να παρω το γνησιο που εχει 47 ευρω και μπορει να ειναι και βιετναμεζικο?

https://japansparecenter.gr/filtro-v...scription=true

https://japansparecenter.gr/filtro-v...scription=true

Εχεις δοκιμασει καθολου φιλτρα αυτης της εταιρειας?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Arvacon : 30-01-23 στις 20:47.
Απάντηση με παράθεση