Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 29-06-20, 06:52
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator
 
Εγγραφή: 18-07-2005
Περιοχή: Athina
Μηνύματα: 7.856
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1024
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημερα και καλη εβδομαδα, χτες που το εψαξα το θεμα ειδα οτι αρκετες σελιδες τα παρουσιαζουν λες και θα γινει τωρα οπως πχ στην Βαρκελονη που δεν επιτρεπονται κατω του 2000. Εδω οπως διαβαζω και καταλαβαινω εφοσον γινει θα ειναι το λιγοτερο απο το 2027 οποτε εχουμε αρκετα χρονια μπροστα μας.
Δεν θα το κανουν απο την μια μερα στην αλλη.
Η αληθεια ειναι οτι δυστυχως υπαρχουν παρα πολλα παλια αυτοκινητα και καλα του '90, βλεπω σχεδον καθημερινα αμαξια ΜΗ καταλυτικα και δεν μιλαω για τα γνωστα με τις ειδικες πινακιδες αλλα σε κανονικη καθημερινη χρηση.
Επισης ειναι παρα πολλα που δεν εχουν αλλαξει ποτε στην ζωη τους καταλυτες κτλ με αποτελεσματα παρα πολλους ρυπους επικυνδυνους ή να καινε λαδια και δεν τα επισκευαζουν επειδη ειναι μεγαλο το κοστος.
Μπορει και εγω να εχω αμαξι του 97 με μοτερ του 94 κανω πολλες συντηρησεις οσο μπορω αλλα και παλι ολο κατι χανει. Και για να λεμε το σωστο καλο θα ηταν καποια στιγμη να μπει καποιο οριο στην παλαιοτητα αλλιως θα επρεπε να γινονται αυστηροι ελεγχοι απο τα ΚΤΕΟ στην συντηρηση και να ειναι και καθε χρονο για καποια ηλικια και μετα.

Φυσικα οι περισσοτεροι και ποιο επικυνδυνοι ρυποι ειναι απο την καυση πετρελαιου, δεν υπαρχει χειροτερο καυσιμο EVER!!!!
βλεπουμε φορτηγα, ταξι κτλ παρα πολλα μαυρα ντουμανια ακομα και νεοτερα μοντελα ταξι, πολυ κακοδιατηρημενα και κακορυθμισμενα μολυνουν την ατμοσφαιρα, πρεπει να τα δουν και αυτα.
Απάντηση με παράθεση