Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-06-20, 06:43
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημερα, ξεχασα να πω στο χτεσινο οτι πισω τα AGX τα ρυθμισα στην 4η σκαλα αποσβεσης κραδασμων που κανονικα τα κανει πολυ σκληρα σε σχεση με την 1η που ηταν πριν και παλι τα ιδια...
εχω μια αισθηση οτι χοροπηδαει ο κολος πανω σε ελατηρια και παιρνει κλισεις μεγαλες.
Αυτο το να νιωθεις οτι στεκεται σε ελατηρια το λεω ελατηριακη αισθηση.
Τωρα ή τα παιξανε τα αμορτισερ και τα ελατηρια το κρατανε ποιο χαμηλα και το νιωθω έτσι, ή τα ελατηρια ή και τα 2 μαζι.
Ενα ενα αλλαγη και θα δουμε, ετσι κι αλλιως τα πισω τα μπαινοβγαζω μπαμ μπαμ για τον χαβαλε μου.

Επισης το παραξενο ειναι οτι αμα το σπρωχνεις απο το πλαι με το χερι δλδ απο το ταβανι δεν κουναει καθολου ευκολα, κουνανε τα λαστιχα οχι απο τα αμορτισερ.

Ενισχυμενα ελατηρια για πισω ομως μαμα υψους, εχει δοκιμασει κανεις ?

Τελικα χτες Σαββατο, αλλαξα πισω ακρα (μπαρακια) αντιστρεπτικης και τα λαστιχα (σινεμπλοκ), εντωμεταξυ μαλλον καταλαθος μου εστειλαν γνησια γιατι εχουν πανω κωδικο Toyota αλλα οχι ιδιον με αυτα που ειχα πριν και λενε και made in japan. Ο κωδικος ειδα οτι αντιστοιχει σε AE92-95-EE90 και CE90, ευτυχως που εκαναν...μερικα μοντελα απο αυτα τα ΑΕ ειναι και levin και Trueno.
Mετα λοιπον τα εβαλα παλι στην 1η σκαλα και ετρεξα σε πλατεια και στροφες ανοιχτες απολυτως καμια σχεση!!!! απλα επαθα ΠΛΑΚΑ, ΣΟΚ για αλλη μια φορα!
δεν παιρνει κλισεις ομως πριν, ελαχιστα πραγματα λογικα για τα kyg AGX στην 1η σκαλα.
Τωρα νιωθω καλη ασφαλεια και κρατηματα.
Επισης τα μπαρακια , οι συνδεσμοι στην αντιστρεπτικη ηταν χαλαρα, δλδ οι σφαιρικοι συνδεσμοι ειχαν χαλαρη κινηση.
Οποτε πριν κοιταμε αν χαλασαν αμορτισερ ή ελατηρια να τα αλλαζουμε και αυτα! σε ημι το κοστος ειναι πολυ χαμηλο.
Δλδ για πισω 2 Χ 12,50 τα μπαρακια και 2 Χ 1,35 τα λαστιχα τσαμπα ειναι...και αλλαζουν πανευκολα.
Μπροστα μετα αλλαξα τα ακρα της, και εδω ηταν χαλαρα αλλα τα σινεμπλοκ δεν τα καταφερα ειναι οι βιδες στην γεφυρα και θελει αεροκλειδο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-06-20 στις 19:29. Αιτία: Συμπερασματα
Απάντηση με παράθεση