Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-04-20, 18:46
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick_linea terra Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφορε ευχαριστώ πολυ! Εισαι κατατοπισικοτατος...νομιζω πως θα ακολουθήσω πιστα τις συμβουλες σου μιας και βλεπω στο Forum τις αμέτρητες δουλειές σου! Η συμβουλη σου πολυτιμη αλλη μια φορα! Σ ευχαριστώ παρα πολυ!!
Παρακαλω δεν κανει τιποτα, ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
Μπορεις να δεις how to εδω για τα koni : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=22339

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vaggos21 Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω βρει koni ρυθμιζόμενα για την 11αρα άλλα γράφει ο φίλος ότι τοποθετούνται σε γόνατά kayaba. Γίνεται να αλλάξει Μόνο το αμορτισέρ και να κρατήσω τις βάσεις από τις μαύρες kayaba?? Α ναι είναι καλή λύση για χαμηλωμα τα eibach ??
Δες το how to που εχω βαλει απο πανω που δειχνω πως γινεται η εγκατασταση σε γονατα kyb. Δεν καταλαβα τι εννοεις με αυτο που ρωτας. Κοβουμε το πανω μερος αδειαζουμε το αμορτισερ και φυτευουμε μεσα τα koni, εχω φωτος να δεις στο link.
Ναι μπορεις να χαμηλωσεις τα koni με eibach ειχα στο starlet χρονια, αλλα απο μαμα ειναι ηδη σκληρα ακομα και στις ποιο μαλακες ρυθμισεις τους. Να εχεις υποψην οτι μπορει ευκολα να παθουν ζημια και οταν γινουν επισκευη, στο starlet ολο μου εσπαγαν και θα ειναι μονο λαδιου επηρεαζονται με το κρυο και ειναι ακομα ποιο σκληρα. Εγω τα προτιμω με μαμα ελατηρια αν και τα δικα μου μπροστα ειναι απο levin 4AGZE και ειναι ποιο χοντρα-σκληρα αλλα με μαμα υψος.
Απάντηση με παράθεση