Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-03-20, 23:45
SkidRaw Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E11 4A-FE
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 68
SkidRaw είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v Εμφάνιση μηνυμάτων
νομιζω πως η value for money επιλογη σου ειναι ο 4age..δε μπλεκεις κ με δηλωσεις μοτερ κλπ κλπ.το σασμαν σου κανει σε αυτο το μοτερ αν κ οπως ειπε ο Χρηστος ισως ειναι μακρυ.τιμες δε ξερω γτ κ το παλιο ae101 4age ατμοσφαιρα που ειχα κ το τωρινο 4agte που εχω τα πηρα με το μοτερ επανω.ψαξου...βρες ενα οσο γινετε καλο blacktop κ βαλτο πανω απλα το νου σου σε πλεξουδα κ ηλεκτρολογικα γτ αλλιως δε θα δουλεψει ποτε οπως πρεπει.

Γιανναρα ευχαριστω για τις συμβουλες φιλαρακι. Βλεπω οτι εισαι μεγαλος φαν των 4age. Οντως πρεπει να βρεθει ενα πολυ καλο μοτερ γιαυτο σκεφτομουν για αναζητηση καποιου ανακατασκευασμενου ή εστω με λιγα χλμ αλλα και εγω δεν ξερω τι παιζει με τις τιμες καθολου μιας και δεν εχω ασχοληθει ακομα να ρωτησω γιατι ειμαι στο στησιμο.

Επισης, αυτο που ειπες για τα ηλεκτρολογικα, περα απο εναν καλο ηλεκτρολογο οταν γινει η μετατροπη πρεπει να προσεξω κατι αλλο κατα την αγορα;

Τελος, μιας και εχεις και προσωπικη εμπειρια με τους 4age, γνωριζεις τι βελτιωσεις μπορει να παρει ατμοσφαιρικα ενα μαυροκαπακο; Εχω διαβασει καμποσα πραγματακια στο φορουμ σχετικα με το μοτερ, απλα οπως ειπα και στην αρχη, καποια πραγματα που γραφτηκαν π.χ. πριν μια 10ετια+ μπορει να μην ισχυουν πλεον, να υπαρχουν καλυτερες επιλογες αλλα και βελτιωσεις που δοκιμαστηκαν και δεν αξιζει να τις κανεις.
Απάντηση με παράθεση